• 20 octubre, 2014

La Universitat del Videojoc es plau a convidar-vos a la conferència que oferirà Pol Jeremias, enginyer i dissenyador, sota el títol El meu camí a Silicon Valley. El que he aprés i el que vull aprendre. Jeremias ha treballat a l’estudi LucasArts en el projecte StarWars 1313 i ha contribuït a posar en marxa l’empresa SoMa Play Inc.

 

Pol Jeremias és un apassionat de la tecnologia i de l’art. Treballa en la intersecció entre la enginyeria a través de la seva particular ment. Pol té un Màster en Computer Science de la Universitat del Sud de California.

 

Ha treballat en l’equip Star Wars 1313 de l’estudi LucasArts, i després, ha contribuït a posar en marxa SoMa Play Inc. que està a punt de treure al mercat els seus dos primers jocs: Tetris Ultimate per a consoles i Boulder Dash per a smartphones. 

 

Passa el seu temps lliure treballant a Beautypi i Shadertoy.com; també li apassiona córrer i veure pel·lícules. El podeu trobar a Twitter amb l’usuari @poljeremias. També té pàgina web: www.poljeremias.com

 

Acte destinat a l’alumnat de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB). Oferim 15 places lliures per assistir com a públic, a omplir per rigorós ordre d’inscripció –enviant correu electrònic a info@enti.cat

 

[DIA] Dijous 23 d’octubre a les 16h

[LLOC] Sala d’actes d’ENTI – Carrer Diputació 231, Barcelona

[INTERVINDRÀ] Pol Jeremias, SoMa Play Inc.

 

Contacte per a premsa i mitjans: 93.534.42.35 / comunicacio@enti.cat