• 18 abril, 2017

Una de les característiques del Màster en Música per a Experiències de l’Entreteniment d’ENTI-UB és el seu caràcter pluridisciplinari. En endinsar-se en tot allò que té a veure amb l’experiència de l’entreteniment s’abracen diferents camps de l’expressió i del coneixement. En aquest sentit, cal destacar que s’adreça a un perfil múltiple d’alumnes des de: graduats i estudiants amb coneixements de música, developers, productors musicals, tècnics en so, estudiants de cinema, artistes multimèdia, compositors, intèrprets musicals o creadors d’espectacles vinculats amb la música.

Durant aquest màster, aprofundiràs en camps com els videojocs, les apps, els serious games, els news games, la gamificació, els simuladors… Però, també, en la música per a parcs temàtics, l’aplicació de la música als espectacles, les performances en viu, els dispositius escènics o la música i el so en la realitat virtual.

Tot plegat multiplica el nombre de sortides professionals: des de Compositor de Videojocs/Cinema/TV/Publicitat; Artistes Digitals; Productors Musicals; Tècnics en so; Creatius en tecnologia; Especialistes en Àudio 3D; Especialistes en Arts Visuals; Especialistes de Música en Espectacles; Especialistes en Robòtica relacionada amb el So i la Música; Musicòlegs; Responsables d’Empreses relacionades amb Música; Regidor d’espectacles en viu; Creadors de Performance amb So; Periodistes Musicals; Tècnics en Cultura Musical; Creadors de Produccions en el camp de l’Òpera; Responsables de Discogràfiques i Dj’s.

En definitiva, al llarg d’aquest Màster, obtindràs una formació holística i actualitzada, convertint-te en un professional expert en tot allò relacionat amb l’experiència de l’entreteniment, incloent-hi diferents camps d’expressió i de coneixement.

Si t’agrada la música i l’art multimèdia en el sentit més ampli de la paraula; estudia el Màster en Música per a Experiències de l’Entreteniment d’ENTI-UB, la Universitat del Videojoc.