L’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) organitza des d’avui 28 d’abril i fins dimecres 30 el primer taller europeu de Disseny de Jocs. Els alumnes de l’escola danesa 3D College Denmark de la ciutat de Grenaä, treballaran conjuntament amb els alumnes del primer Grau universitari de videojocs de Barcelona que enguany ha posat en marxa ENTI-UB. Tots ells, en grups, elaboraran propostes realistes de GDD (Game Design Document) de la mà de l’estudi de videojocs Blinzy Studios, especialistes en Jocs Aplicats i Videojocs emprant la tecnologia de programació HTML 5.

 

Els alumnes elaboraran propostes de joc que hauran de consensuar amb un client simulat, un ‘publisher’ o editor, arribant a negociar clàusules i despeses de desenvolupament com si es tractés d’una experiència real. A banda, els alumnes treballaran les diferències més substancials entre el Videojoc i els Jocs Aplicats. Tot en un context d’ús de llengua anglesa, cooperació internacional i assumint rols equivalents als de la indústria ‘real’ del Videojoc.

 

Els alumnes visitants gaudiran també d’una visita als estudis de desenvolupament de Blinzy a Barcelona així com d’una jornada de ‘playtest’ al prestigiós estudi de desenvolupament sobre plataformes de mobilitat Ubi Soft Mobile, situats a les ciutats de Cornellà i Barcelona.

 

Enllaços relacionats:

www.3dcollegedenmark.dk
http://www.blinzy.com/
www.enti.cat