Arran de l’èxit de l’anterior edició, l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB), la Universitat del Videojoc, acollirà, del 3 al 28 de juliol, una segona edició de la Summer School. Enguany, però, s’amplia l’oferta formativa a tres cursos: ‘Aprèn a dissenyar un videojoc en un mes’; ‘Introducció al Zbrush i substance’ i ‘Desenvolupa jocs amb Unity 3D’. Així doncs, novament, podràs assumir repte de crear un videojoc i posar a prova la teva creativitat en un temps rècord.

Però, en què consisteixen aquests tres cursos?

APRÈN A DISSENYAR UN VIDEOJOC EN UN MES. Si tens a partir de 14 anys, ets un apassionat del món dels videojocs i tens moltes ganes d’aprendre; aquest és el teu curs. Tindràs l’oportunitat d’introduir-te per primera vegada al disseny de videojocs i de crear la teva pròpia peça en només un mes. La durada total és de 88 hores, les suficients per assolir els coneixements i eines que faran possible la implementació del teu joc.  No cal tenir nocions prèvies de programació o art.

INTRODUCCIÓ AL ZBRUSH I  SUBSTANCE. Una formació de 80 hores, especialment adreçada per a artistes. A més, els pots cursar per separat. T’indiquem, breument, els continguts de cada curs:

  • Curs Zbrush. (2 h teòric/pràctic)+ (2 h exercici). S’adreça a tots aquells interessats a conèixer les possibilitats i el flux de treball de Zbrush com a eina de Sculpting. El seu objectiu dissenyar un model high/low+UVs, utilitzant les tècniques i eines presentades durant el curs. Software utilitzat: Zbrush, entre altres.
  • Curs substance painter. (2 h teòric/pràctic)+ (2 h exercici). Adreçat a tots aquells interessats a conèixer el flux de treball de Substance Painter i les possibilitats dels materials PBR (Physically-Based Rendering). És recomanable tenir coneixements previs de Photoshop. L’objectiu és acabar amb el model, prèviament esculpit al llarg del curs de Zbrush, texturitzat mitjançant el software de texturitzat i Look Development Substance Painter. El software emprat serà: Substance Painter, Adobe Photoshop, entre altres.

DESENVOLUPA JOCS AMB UNITY 3D. Un curs de 98 hores, adreçat a dissenyadors. Les classes inclouen: teoria i pràctica i temps suficient per avançar en el projecte final. S’adreça a tots aquells interessats a aprendre la base del desenvolupament d’un videojoc amb l’engine Unity 3D. Es requereixen coneixements bàsics de pseudocodi i de conceptes molt bàsics de programació, tals com: variables, arrays, funcions, classes, etc. L’objectiu és la creació d’un joc des de 0, utilitzant les tècniques i eines presentades durant el curs.

Així doncs, aprofita aquest estiu a ENTI-UB; inscriu-te a la Summer School i crea el teu primer videojoc en només un mes o aprèn a implementar les darreres eines i softwares per millorar les teves creacions. Tens tres cursos per triar.

Recorda:

Tots els cursos es faran del 3 al 28 de juliol

de dilluns a divendres de 9:30 a 14 h

A ENTI-UB, Carrer Diputació, 231

08007 – Barcelona

Més informació a: www.enti.cat

No esperis fins a l’últim moment; fes ja la teva inscripció a: summerschool@enti.cat