• 12 setembre, 2017

El Cicle Formatiu de Grau Superior en Animacions 3D, Jocs i Entorns Interactius (Cicle Artist) de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB), la Universitat del Videojoc, té molt en compte les necessitats d’un sector creixent, així com, els seus diferents àmbits i plataformes: des de la tematització, gamificació, animació digital, els videojocs, les apps i els Serious Games. Però què aprendràs en aquest Cicle?:

En primer lloc, cal dir que assoliràs la capacitat de crear, dissenyar, desenvolupar i produir jocs i experiències memorables. També, cal dir que aprendràs a crear personatges i escenaris amb la lògica del 2D i 3D, definiràs els diferents nivells del joc; faràs possible l’elaboració de productes audiovisuals, el seu fet narratiu i la generació d’interaccions naturals en temps real, aplicats també al món de l’espectacle, la museologia, l’educació, etc. Sempre, des de la gestió de recursos fins a la presa i tractament d’imatges i sons, organitzant  i executant les fases de creació de tot el material audiovisual.

A més, al llarg del Cicle Artist, coneixeràs l’essència dels Serious Games, és a dir, jocs aplicats a sectors tan diversos com: el mèdic, la recuperació en fisioteràpia, l’educació o la creació de simuladors, entre molts altres. De fet, moltes de les atraccions i continguts de museus, centres i parcs temàtics, són en part videojocs que requereixen la preparació teòrica i pràctica d’un especialista en art digital.

Així doncs, un cop finalitzis aquests estudis, podràs incorporar-te professionalment a empreses de l’entreteniment temàtic, del sector multimèdia i del Joc Aplicat, o productores cinematogràfiques que necessiten experts per ajudar a innovar. Professionals capaços de generar productes atractius aplicant les tècniques més innovadores.

Finalment, cal destacar l’entorn acadèmic d’ENTI-UB, una Universitat moderna i innovadora que ofereix una formació de qualitat a l’alçada de les millors universitats del món. Per això, compta amb un professorat expert amb una dilatada trajectòria professional en el sector. De fet, molts d’ells disposen de les seves pròpies empreses i estudis de videojocs. Gràcies a això, podràs mantenir un contacte constant amb la innovació del sector i alhora, conèixer nous llenguatges, tècniques i materials de la indústria audiovisual, adaptats a les necessitats d’aquest mercat.

Converteix-te en Developer o Tècnic d’Animació 2D i 3D amb el Cicle Artist d’ENTI-UB, una formació al dia de les novetats i necessitats del sector. No esperis més i fes ja la teva matrícula! Places limitades.