• 14 novembre, 2017

Com es programen aplicacions per a mòbils, videojocs o Serious Games?  Vols aportar la teva creativitat a la indústria del sector? Ara tens l’oportunitat d’estudiar el nou Cicle Formatiu de Grau Superior en Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma per a Videojocs (Cicle Developer) d’ENTI-UB, la Universitat del Videojoc.

L’itinerari formatiu d’aquest Cicle està concebut per formar als futurs programadors de la indústria digital, per això, inclou ensenyaments bàsics de la programació en llenguatges tant de baix nivell (C++ i Java) com d’alt: motors com Unity i Unreal, entre altres, per a desenvolupaments tant 2D com 3D, des de la utilització òptima del hardware d’ordinadors, consoles i dispositius mòbils.

Per tant, durant aquests estudis, podràs aprendre a programar videojocs i jocs aplicats en 2D i 3D amb tot tipus de llenguatges i motors. Sempre amb un enfocament pràctic i impulsant la teva emprenedoria, perquè puguis inserir-te amb facilitat en aquest mercat laboral en constant creixement. Precisament, a ENTI-UB, la Universitat del Videojoc, el més important és la implementació pràctica; doncs, és la millor manera per aprendre a pensar, produir i vendre el teu propi videojoc o joc aplicat. Per això, s’aplica el ‘learning by doing’, una autèntica fusió entre teoria i pràctica, treballant a partir de prototipus reals i tenint en compte les últimes tendències del sector. En aquest sentit, cal destacar que es consideren els hackathons o Jam’s com metodologia educativa de primer ordre.

Des de l’inici de curs, es dóna prioritat al teu projecte i a les pràctiques. A més, et formaràs amb l’expert professorat d’ENTI-UB, uns autèntics professionals apassionats dels videojocs i vinculats amb el sector. La majoria té la seva pròpia empresa de videojocs o bé, treballen per a una gran companyia d’aquest àmbit; fet que facilita una actualització constant dels continguts i metodologies emprades.

Finalment, cal destacar que gràcies als convenis d’ENTI-UB amb els principals estudis i companyies del sector com: Kerad Games, Ubisoft, King, Digital Legends o Undercoders, podràs fer les pràctiques de 2n curs  a les empreses més reconegudes d’aquest àmbit.

Crea innovadors videojocs i jocs aplicats amb el Cicle Developer  d’ENTI-UB, la Universitat del Videojoc.