La indústria digital, en concret la del videojoc, no para de créixer arreu del món. Europa ja ha esdevingut la segona potència mundial en consum de videojocs, després dels Estats Units. Pel que fa a Espanya, ja s’ha convertit en el 4art país amb 10 milions d’usuaris habituals, més de dos a Catalunya.  En aquest context, cal tenir en compte una dada important: la major part de les empreses que es dediquen al sector dels videojocs s’han creat a partir de 2006, és a dir, en ple inici de la crisi. Però tot i així, no han parat de créixer.

Malgrat l’exitós ascens del sector dels videojocs, encara hi ha un gran repte per a les empreses: trobar personal suficientment qualificat. Aquí és on et pot ajudar l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (Enti) amb el CFGS d’animació 3D, jocs i entorns interactius, proporcionant-te les claus necessàries per ser més competitiu al mercat laboral.

Com alumne del CFGS d’Enti-UB aprendràs a crear, dissenyar, desenvolupar i produir jocs i experiències memorables. Dominaràs la tecnologia necessària per al desenvolupament de productes i serveis TIC+ART. Aprendràs a representar l’univers d’un joc, a modelar, texturar i animar els personatges, a crear objectes amb la lògica del 3D en temps real i a definir nivells de joc, també en el context de la instal·lació interactiva o LBE (Location-Based Entertainment).

En definitiva, esdevindràs un professional del disseny de videojocs i de la tematització digital. D’entre les sortides professionals d’aquest cicle cal destacar: la de Desenvolupador/a de productes audiovisuals multimèdia interactius; Tècnic/a d’animació i d’efectes especials en 2D i 3D; Tècnic/a en creació, muntatge i postproducció d’audiovisuals i tematització; Modelador 3D; Generador d’espais virtuals, entre moltes d’altres.

Per tant un cop finalitzis aquest CFGS d’Enti-UB, disposaràs del coneixement i les eines necessàries per treballar a empreses de l’àmbit de l’entreteniment temàtic, multimèdia i del joc aplicat o de productores cinematogràfiques.

Per tot plegat, aquest cicle et dóna les eines necessàries per facilitar el teu accés al mercat laboral.