Conferències

L’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) ve a la teva escola. Per tal de que els professors i alumnes puguin conèixer l’oferta formativa de la Universitat, proposem dues conferències sobre videojocs i jocs aplicats, així com de gamificació i metodologia Jam de manera totalment gratuïta.

  • “La importància dels Videojocs. Una explicació de la indústria i les seves sortides professionals” presentarà una visió global sobre el sector dels videojocs, que en els últims anys ha experimentat un fort creixement.

A més, Barcelona s’ha convertit en un hub mundial en la creació de videojocs, amb moltes empreses de primer nivell establint-se a la capital catalana. Les últimes dades del Llibre Blanc dels Videojocs 2017, constaten aquest fet i situen els videojocs com l’àmbit amb més potencial de creixement i innovació dels que conformen la indústria dels continguts digitals.

  • La gamificació i l’aprenentatge basats en jocs: una experiència memorable a l’aula és la segona conferència que et proposem, basada en la gamificació de continguts educatius, utilitzar el joc per tal d’aconseguir un major rendiment i motivació per part dels alumnes.

Ambdues conferències estan impartides per Òscar García Pañella, director acadèmic d’ENTI-UB. Garcia-Pañella és doctor en informàtica i POST-DOC en Tecnologia de l’Entreteniment a Carneige Mellon University. Les seves àrees d’especialització i experiència són els Serious Games, ludificació, videojocs, àlgebra i matemàtica.