L’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) tornarà a obrir les seves portes, el proper dissabte 20 de maig, per informar els futurs estudiants de l’ampli ventall d’opcions formatives que s’ofereixen des de la Universitat del Videojoc.

A les 10 h, podràs informar-te sobre el Grau en Continguts Digitals Interactius (Grau Developer) i el Grau en Creació Artística per a Videojocs i Jocs Aplicats (Grau Artist). El segon torn, a les 11.30 h, anirà adreçat a futurs estudiants de cicles formatius. Et donarem tots els detalls sobre el CFGS Superior en Animació 3D, Jocs i Entorns Interactius (Cicle Artist), i sobre el nou CFGS de Grau Superior en Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma per a Videojocs (Cicle Developer).

Per tant, si vols convertir-te en un professional dels videojocs, a ENTI-UB trobaràs una formació de 360° en videojocs, Serious Games i entreteniment temàtic, des de tots els vessants i perspectives d’aquest sector. Si ets un amant de la programació, el Grau en Continguts Digitals Interactius et permetrà assolir una visió holística de tot el procés de creació i desenvolupament de videojocs. Aprendràs a conceptualitzar, dissenyar, desenvolupar i monetitzar jocs, videojocs, jocs aplicats i tot tipus d’aplicacions interactives per a plataformes de mobilitat.

En canvi, si t’apassiona l’art digital, la millor opció és el Grau en Creació Artística per a Videojocs i Jocs Aplicats, la primera titulació amb una estructura acadèmica de tres cursos (180 ECTS), adreçada als artistes digitals de Catalunya. Durant aquests estudis, aprendràs a conceptualitzar l’art i el disseny, posaràs en pràctica les tècniques més innovadores per crear personatges o escenaris en 2D i 3D, complementant-ho amb paisatges i músiques.

D’altra banda, si estàs interessat a estudiar un CFGS de Grau Superior, pots triar el CF de Grau Superior en 3D, Jocs i Entorns Interactius d’ENTI; el primer, dedicat a l’entreteniment temàtic i als jocs aplicats. Molt adient pels estudiants que cerquen el vessant artístic i de disseny de videojocs. Posaràs en pràctica la tematització, l’animació digital, dissenyaràs videojocs, apps i Serious Games. A més, podràs escollir realitzar-lo en horari de matins o de tardes.

Enguany, també t’oferim el nou CF de Grau Superior en Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma per a Videojocs, durant el qual, assoliràs els fonaments de la programació en llenguatges tant de baix nivell (C++ i Java) com d’alt (motors com Unity, Unreal, entre altres) per a desenvolupaments tant 2D com 3D, des de la utilització òptima del hardware d’ordinadors, consoles i dispositius mòbils. És a dir, aprendràs a programar videojocs i jocs aplicats per a mòbils i tot tipus de plataformes multimèdia. Sempre incloent-hi el punt de vista pràctic i d’aplicació real, perquè puguis incorporar-te amb facilitat a la indústria del sector.

Per tot plegat, podem afirmar que ENTI-UB t’ofereix la formació 360º en l’àmbit dels videojocs. A més, tot són avantatges, estudiaràs amb un professorat, vinculat al món professional; la majoria tenen la seva pròpia empresa de videojocs o bé, treballen per una gran companyia del sector. Això facilita la connexió amb la innovació del sector i sobretot, una millor inserció laboral dels alumnes d’ENTI-UB. A més, des del primer dia dissenyaràs videojocs d’una forma pràctica, aplicant el learning by doing. Per tant, no hauràs d’esperar l’últim any per fer el teu projecte. El primer dia, el primer curs, dissenyaràs el teu projecte, treballant en equip, amb criteris d’emprenedoria i aprenent a presentar els teus projectes.

Finalment, també cal destacar que aquesta Universitat compta amb importants partners com Ubisoft, Digtal Legends, King, Kerad Games, PlayBenefit o Blitworks entre moltes d’altres i que forma part de dos importants projectes europeus de recerca com la xarxa JamToday, formada per  25 partners internacionals de nivell procedents de diferents ciutats europees i el GameBiz, encaminat a instaurar incubadores de negocis als entorns universitaris i d’estudis superiors, per tal de conrear l’emprenedoria abans que els estudiants acabin les seves formacions.

No ho pensis més. Vine a la Jornada de Portes Obertes del 20 de maig d’ENTI-UB, l’única Universitat de Catalunya que t’ofereix una formació de 360° en videojocs, Serious Games i entreteniment temàtic. Inscriu-te en aquest enllaç.

 

Recorda:

Jornada de Portes Obertes a ENTI-UB, la Universitat del Videojoc

C/ Diputació 231 (Barcelona)

Horaris:

Dissabte 20 de maig

A les 10 h. Informació sobre els Graus Developer i Artist.

A les 11.30 h. Informació sobre el CFGS en Animació 3D, Jocs i Entorns Interactius i sobre el CFGS en Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma per a Videojocs.

Per a més informació, envia un correu a info@enti.cat o truca’ns al: 93.323.36.64.