L’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) celebrarà el proper dissabte 4 de febrer, una nova Jornada de Portes Obertes a la seu d’ENTI-UB, al carrer Diputació 231, de Barcelona. Durant aquesta cita, els futurs estudiants coneixeran l’ampli ventall d’opcions formatives que s’ofereixen des de la Universitat del Videojoc.

En un primer torn, a les 10 h, podràs informar-te sobre el Grau en Continguts Digitals Interactius (Grau Developer) i el Grau en Creació Artística per a Videojocs i Jocs Aplicats (Grau Artist). El segon torn, a les 11.30 h, anirà adreçat a futurs estudiants de cicles formatius. Et donarem tots els detalls sobre el nostre CFGS Superior en Animació 3D, Jocs i Entorns Interactius.

Així doncs, si vols convertir-te en un professional dels videojocs, a ENTI-UB trobaràs la teva formació a mida. Si ets un amant de la programació, el Grau en Continguts Digitals Interactius et permetrà assolir una visió holística de tot el procés de creació i desenvolupament de videojocs. Aprendràs a conceptualitzar, dissenyar, desenvolupar i monetitzar jocs, videojocs, jocs aplicats (Serious Games) i tot tipus d’aplicacions interactives per a plataformes de mobilitat.

En canvi, si t’apassiona el vessant més artístic, la millor opció és el Grau en Creació Artística per a Videojocs i Jocs Aplicats, la primera titulació amb una estructura acadèmica de tres cursos (180 ECTS), adreçada als artistes digitals de Catalunya. Durant aquests estudis, aprendràs a conceptualitzar l’art i el disseny, posaràs en pràctica les tècniques més innovadores per crear personatges o escenaris en 2D i 3D, complementant-ho amb paisatges i músiques.

D’altra banda, si estàs interessat a estudiar un CFGS de Grau Superior, pots triar el CF de Grau Superior en 3D, Jocs i Entorns Interactius d’ENTI; el primer, dedicat a l’entreteniment temàtic i als jocs aplicats. Molt adient pels estudiants que cerquen el vessant artístic i de disseny de videojocs. Posaràs en pràctica la tematització, l’animació digital, dissenyaràs videojocs, apps i Serious Games. A més, podràs escollir realitzar-lo en horari de matins o de tardes.

En definitiva, ENTI-UB t’ofereix la formació més completa i actualitzada en l’àmbit dels videojocs. A més, tot són avantatges, estudiaràs amb un professorat, vinculat al món professional; la majoria tenen la seva pròpia empresa de videojocs o bé, treballen per una gran companyia del sector. Això facilita la connexió amb la innovació del sector i sobretot, una millor inserció laboral dels alumnes d’ENTI-UB. A més, des del primer dia dissenyaràs videojocs; no hauràs d’esperar l’últim any per fer el teu projecte. El primer dia, el primer curs, dissenyaràs el teu projecte, treballant en equip, amb criteris d’emprenedoria i aprenent a presentar els teus projectes.

Finalment, també cal destacar que aquesta Universitat compta amb importants partners com Ubisoft, Digtal Legends, King, Kerad Games, PlayBenefit o Blitworks entre moltes d’altres i que forma part de dos importants projectes europeus de recerca com la xarxa JamToday, formada per  25 partners internacionals de nivell procedents de diferents ciutats europees i el GameBiz, encaminat a instaurar incubadores de negocis als entorns universitaris i d’estudis superiors, per tal de conrear l’emprenedoria abans que els estudiants acabin les seves formacions.

Així doncs, tria la millor formació especialitzada en videojocs i jocs aplicats, estudiant a ENTI-UB. Informa’t amb detall de totes les possibilitats que t’ofereix la Universitat del Videojoc, assistint a la Jornada de Portes Obertes del 4 de febrer. Inscriu-te en aquest enllaç.

Recorda:

Jornada de Portes Obertes a ENTI-UB

C/ Diputació 231 (Barcelona)

Horaris:

Dissabte 4 de febrer

A les 10 h. Informació sobre els Graus Developer i Artist.

A les 11.30 h. Informació sobre el CFGS en Animació 3D, Jocs i Entorns Interactius.

Per a més informació, envia un correu a info@enti.cat o truca’ns al: 93.323.36.64.