• 26 juny, 2015

‘Mind: Path to Thalamus’, el tercer videojoc del professor de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB), Carlos Coronado ha assolit un èxit absolut guanyant sis premis dels catorze que s’han lliurat en la present edició del Gamelab 2015, celebrada a Barcelona. En concret, ha estat reconegut amb el Premi al Joc de l’any; al de la premsa; al millor disseny; al millor art; al millor joc per PC i al rookie de l’any.

El videojoc ‘Mind: Path to Thalamus’ s’endinsa en el món dels somnis. Es tracta d’un joc d’exploració i de puzles en primera persona, que transporta al protagonista a un viatge oníric. Però l’ampli reconeixement aconseguit a la darrera edició del Gamelab, celebrada a Barcelona, no és l’únic que ha rebut aquest videojoc de Carlos Coronado. El passat mes de desembre, a la primera edició dels Premis DeVuego, també va guanyar quatre guardons al: millor joc absolut; al millor joc de PC; al millor disseny i als millors gràfics.

Així doncs, amb només 23 anys, Carlos Coronado ha aconseguit fer-se el seu espai al món dels videojocs. El seu punt fort és el disseny de jugabilitat, l’art (gràfics) i l’experiència amb cap, és a dir, ser creatiu però pensant en el teu públic objectiu. A banda de la seva tasca docent, ha creat diversos videojocs per a Institucions com el CSIC i el Liceu. Però sens dubte, amb ‘Mind: Path to Thalamus’ ha aconseguit fer història.