El Grau en Continguts Digitals Interactius d’ENTIT és el primer grau universitari de jocs aplicats de l’Estat, creat conjuntament amb la Universitat de Barcelona en la branca d’Arquitectura i Enginyeria per satisfer la demanda creixent en aquest tipus d’estudis.

L’Escola de Noves Tecnologies Interactives va néixer d’un desig i una necessitat: el desig de poder compartir a Barcelona els estudis i la formació que les millors universitats del món ja estan oferint.

Els nostres alumnes aprendran a conceptualitzar, dissenyar, produir i gestionar videojocs i ‘serious games’. Sempre pensant en tot l’abast de mercat possible i, per tant, orientant-lo a tota disciplina final.

Tenim docents que coneixen perfectament el món del videojoc i, més important encara, els seus ensenyaments són totalment vinculades a aquest món.

Els nostres professors treballen habitualment en i per a la indústria del videojoc. Mantenir el contacte permanent amb la indústria del sector és fonamental. Com totes les indústries tecnològiques, aquest és un sector molt dinàmic, en què els programes varien, els llenguatges evolucionen i les necessitats del consumidor final canvien.

Mantenir el contacte permanent en el sector és un estímul per renovar permanentment els nostres continguts i mètodes, i això ho aconseguim gràcies a persones que treballen dia a dia en el sector. Dit d’una altra manera, a ENTI no s’estudia res que no estigui directament vinculat al joc i a les seves aplicacions.

Des de les matemàtiques a la física passant per la programació o la usabilitat, tot el que s’ensenya i aprèn té relació directa amb el procés de creació i producció de videojocs i animació digital.

Contacta amb nosaltres si vols tenir més informació.