• 12 March, 2015

A ENTI-UB pots estudiar un Grau Universitari pensat per a “Developers” o el Cicle de Grau Superior en Animació 3D, Jocs i Entorns Interactius

Un any més, ENTI-UB obre les seves portes per explicar al futur alumnat les vies formatives que s’ofereixen des de la Universitat del Videojoc. Les jornades seran els dissabtes 11 d’abril i 16 de maig, a la seu d’ENTI a carrer Diputació 231, de Barcelona. Hi haurà dos torns de visites, matí (9:30h – 12h) i migdia (12h – 14:30h). El primer torn va destinat a les persones interessades en el Grau universitari; el segon torn, per a futur estudiants de cicles formatius. Caldrà inscriure’s a info@enti.cat per garantir la disponibilitat de places en aquesta visita.

Per aquells interessats en estudiar un Grau, tenim una oferta formativa pensada per treure el millor del vostre talent. Per a futurs  Developers tenim el Grau de Continguts Digitals Interactius on aprendreu, amb una visió holística, tot el procés de creació i de desenvolupament de videojocs. Conceptualitzar, dissenyar, produir i gestionar peces lúdiques per també  Serious Games adreçats a cobrir el sector dels Jocs Aplicats.

Pels que vulgueu fer un Cicle Formatiu de Grau Superior, oferim el primer cicle dedicat a l’entreteniment temàtic i als jocs aplicats. Molt apropiat pels estudiants que cerquen la vessant artística i de disseny de videojocs. Hem adaptat el CF de Grau Superior en 3D, Jocs i Entorns Interactius a les necessitats d’un sector creixent i dels seus diferents àmbits i plataformes. Tematització, Animació Digital, Videojocs, Apps i Serious Games. Aquest es podrà escollir realitzar-lo en horari de matins o de tardes.

El curs 2016/17 començarà el Nou Grau en Creació i Producció Digital especialitzat en disseny de videojocs en la vessant artística. Serà un Grau de tres anys. Si curses  el Cicle Formatiu d’ENTI-UB podràs convalidar un curs del nou Grau i amb dos anys obtindràs una titulació universitària. CFGS + 2 anys = Grau en Creació i Producció Digital.

A ENTI-UB t’ajudarem a aconseguir un perfil especialitzat en les disciplines que integren qualsevol dels seus desenvolupaments, prou multidisciplinaris com per integrar les lleis de la narrativa i de la interactivitat amb les plataformes tecnològiques més adients.