Arran de l’èxit del ja consolidat CFGS Superior en Animacions 3D, Jocs i Entorns Interactius, l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI) amplia la seva oferta formativa amb el nou Cicle en Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma per a Videojocs, especialment adreçat als programadors (developers).

Aquest nou CFGS superior, centrat en la programació de videojocs i en l’oci digital, sorgeix davant la gran demanda de programadors que necessita el mercat actual. A més, a diferència d’altres estudis, a ENTI obtindràs una formació actualitzada i especialitzada en videojocs i Serious Games.

L’itinerari formatiu d’aquest Cicle inclou els ensenyaments bàsics de la programació en llenguatges tant de baix nivell (C++ i Java) com d’alt (motors com Unity, Unreal, entre altres) per a desenvolupaments tant 2D com 3D, des de la utilització òptima del hardware d’ordinadors, consoles i dispositius mòbils.

 Un nou cicle per a developers

Per tant, aprendràs a programar videojocs i jocs aplicats en 2D  i 3D amb tot tipus de llenguatges i motors. Sempre amb un marcat perfil professionalitzador i d’emprenedoria perquè, un cop finalitzats aquests estudis, puguis inserir-te més fàcilment a la indústria del videojoc i dels jocs aplicats. En aquest sentit, cal destacar que ENTI disposa de convenis amb els principals estudis i companyies del sector perquè puguis realitzar les teves pràctiques.

A més, ENTI aposta per la implementació pràctica dels coneixements teòrics. Des d’un primer moment, aprendràs a pensar, produir i vendre el teu propi videojoc o joc aplicat. La metodologia d’ENTI es basa en el ‘learning by doing’. És a dir, no es diferencia entre teoria i pràctica perquè caminen fusionades des del primer moment. La prioritat és el teu desenvolupament professional. Per això, la nostra prioritat és el projecte, les pràctiques i per estar al dia, també considerem els hackathons o Jam’s una metodologia educativa de primer ordre.

En canvi, si et decantes més per l’art i el disseny, la teva opció és el CFGS Superior en Animacions 3D, Jocs i Entorns Interactius, dedicat íntegrament a l’entreteniment temàtic i els jocs aplicats. Durant aquesta formació, aprendràs a modelar i a generar animacions 2D i 3D, utilitzar llenguatges de programació, crear peces artístiques de so i imatge i conceptualitzar projectes des del primer esbós per a produccions digitals de videojoc, joc aplicat i tematització en el context dels productes multimèdia interactius. Faràs possible l’elaboració de projectes reals, el seu fet narratiu i la generació d’interaccions en temps real en l’àmbit de l’entreteniment i l’espectacle, la museologia, l’educació, la medicina, l’esport o el màrqueting.

En definitiva, ENTI posa a la teva disposició dos cicles formatius perquè triïs el que més s’adapti a les teves preferències. No esperis més i fes la teva matrícula!