L’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) ho té tot a punt per acollir, el proper dimarts 2 de febrer a les 18.45 h, una nova edició del ZehnWorking. En aquesta ocasió, aquesta trobada se centrarà en el Transmèdia i la seva utilitat per als vostres videojocs.

Durant aquesta sessió de ZehnWorking d’ENTI-UB, tindrà lloc una conferència sobre Universos polièdrics: què és el transmèdia i per què està força bé, a càrrec de Daniel Fernández. En aquesta intervenció s’abordaran qüestions sobre el present i futur del transmèdia, es coneixeran casos que d’èxit, es plantejarà si ha d’interessar al món indie o només a les grans corporacions, entre moltes altres qüestions

Seguidament, serà el torn de la presentació del documental i videojoc Extra Life a càrrec de Samuel Molina (Fukuy), professor d’ENTI-UB, Bep Moll i Roc “Outconsumer” Massaguer. Es tracta d’un projecte per a la plataforma YouTube que ensenya el procés de creació d’un videojoc, a través de l’experiència de dos YouTubers que s’embarquen en l’aventura de desenvolupar el seu propi videojoc. La proposta esdevé una sèrie didàctica i informativa que pretén ensenyar com és la indústria del videojoc des de dins.

Si vols conèixer en detall l’aplicació el Transmèdia al món dels videojocs, no et perdis el nou ZehnWorking a ENTI-UB, el proper dimarts 2 de febrer de 18.45 h a 21:30 h. Afanya’t i fes la teva inscripció en aquest enllaç. Places limitades!