• 13 març, 2017

L’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB), la Universitat del Videojoc, tornarà a obrir les seves portes el dissabte 1 d’abril i 20 de maig per explicar als futurs alumnes les opcions formatives que s’ofereixen pel proper curs acadèmic.

En un primer torn, a les 10 h, podràs informar-te sobre el Grau en Continguts Digitals Interactius (Grau Developer) i el Grau en Creació Artística per a Videojocs i Jocs Aplicats (Grau Artist). La segona sessió, a les 11.30 h, anirà adreçada a futurs estudiants de cicles formatius. Per tant, et donarem tots els detalls sobre el nostre ja consolidat Cicle Formatiu Superior en Animació 3D, Jocs i Entorns Interactius i el nou Cicle Formatiu en Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma per a Videojocs.

Així doncs, si vols convertir-te en un professional dels videojocs, a ENTI-UB trobaràs una formació de 360º en aquest sector i a la teva mida. Si ets un amant de la programació, el Grau Developer et permetrà assolir una visió completa de tot el procés de creació i desenvolupament de videojocs. Aprendràs a conceptualitzar, dissenyar, desenvolupar i monetitzar jocs, videojocs, jocs aplicats (Serious Games) i tot tipus d’aplicacions interactives per a plataformes de mobilitat.

En canvi, si t’apassiona el vessant més artístic, la millor opció és el Grau Artist, la primera titulació amb una estructura acadèmica de tres cursos (180 ECTS), adreçada als artistes digitals de Catalunya. Durant aquests estudis, aprendràs a conceptualitzar l’art i el disseny, posaràs en pràctica les tècniques més innovadores per crear personatges o escenaris en 2D i 3D, complementant-ho amb paisatges i músiques.

D’altra banda, si estàs interessat a estudiar un Cicle Formatiu de Grau Superior a ENTI-UB també, pots triar entre el CF de Grau Superior en 3D, Jocs i Entorns Interactius (adreçat a artistes) i el nou CF Cicle Formatiu en Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma per a Videojocs (adreçat a developers). Així doncs, el primer, està dedicat a l’entreteniment temàtic i als jocs aplicats. Molt adient si t’apassiona el vessant artístic i de disseny de videojocs. Posaràs en pràctica la tematització, l’animació digital, dissenyaràs videojocs, apps i Serious Games.

Pel que fa al recentment estrenat CF Cicle Formatiu en Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma per a Videojocs, una formació, com hem comentat, adreçada als programadors. Per això a l’itinerari formatiu s’inclouen els ensenyaments bàsics de la programació en llenguatges tant de baix nivell (C++ i Java) com d’alt (motors com Unity, Unreal, entre altres) per a desenvolupaments tant 2D com 3D, des de la utilització òptima del hardware d’ordinadors, consoles i dispositius mòbils. A més, en ambdós Cicles podràs escollir realitzar-lo en horari de matins o de tardes.

En definitiva, ENTI-UB t’ofereix la formació més completa i actualitzada en l’àmbit dels videojocs. A més, tot són avantatges, estudiaràs amb un professorat, vinculat amb la realitat de la professió. La majoria tenen el seu propi estudi de videojocs o bé, treballen per una gran companyia del sector. Això facilita una connexió permanent amb la innovació del sector i sobretot, una millor inserció laboral dels alumnes d’ENTI-UB.

Finalment, també cal destacar que aquesta Universitat compta amb importants partners com Kerad Games, Ubisoft, Digtal Legends, King, PlayBenefit o Blitworks, entre moltes d’altres i que forma part de dos importants projectes europeus de recerca com la xarxa JamToday o el GameBiz, encaminat a instaurar incubadores de negocis als entorns universitaris i d’estudis superiors, per tal de conrear l’emprenedoria abans que els estudiants acabin les seves formacions.

Vine a conèixer, de primera mà, l’ampli ventall formatiu d’ENTI-UB, la Universitat del Videojoc. T’esperem el dissabte 1 d’abril o 20 de maig a partir de les 10 h a les Jornades de Portes Obertes.

No ho deixis per l’últim moment i fes ja la teva inscripció en aquest enllaç.

 

Recorda:

Jornada de Portes Obertes a ENTI-UB

 C/ Diputació 231 (Barcelona)

 Horaris:

Dissabte 1 d’abril i dissabte 20 de maig

A les 10 h. Informació sobre els Graus Developer i Artist.

A les 11.30 h. Informació sobre el CFGS en Animació 3D, Jocs i Entorns Interactius i el Cicle Formatiu en Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma per a Videojocs.

Per a més informació, envia un correu a info@enti.cat o truca’ns al: 93.323.36.64.