• 15 gener, 2016

El proper dijous 21 de gener, cinc professors i col·laboradors de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) participaran a la jornada: ‘Videojocs, llibres i developers’ a la llibreria Gigamesh de Barcelona. L’acte estarà dividit en dues parts, oferint dos punts de vista: el dels autors de llibres especialitzats en videojocs i el dels creadors.

Així doncs, dijous a les 18.38 h Oriol Boira (Vida Extra); Antón Planells (Videojuegos y mundos de ficción) i Daniel Del Olmo (Letras pixeladas) oferiran la seva percepció com a autors de llibres sobre videojocs. Seguidament, a les 19.15 h serà el torn dels Developers amb Carlos Coronado, creador del guardonat Mind: Path to Thalamus; Samuel Molina (Fukuy) amb Extralife, gravat a ENTI-UB i finalment, David Jaumandreu, creador d’Undercoders. Tots ells aprofitaran per explicar les seves experiències personals sobre el procés de creació i disseny d’un videojoc.

En definitiva, aquesta taula rodona uneix la visió dels autors amb la de developers, oferint una visió més aprofundida i intel·lectual. El proper dijous 21 de gener, no et pots perdre aquesta interessant trobada, on ENTI-UB és protagonista.

Més informació:

Taula rodona: ‘Videojocs, llibres i developers’

Llibreria Gigamesh

Carrer de Bailèn, 8

08010 Barcelona

Acte gratuït