El proper 28 de juny a partir de les 10 h, l’Arts Santa Mònica acollirà la tercera edició del Hello World, un espai de trobada d’estudiants i la indústria dels videojocs. Entre els membres organitzadors d’aquesta nova sessió, cal destacar a Samuel Molina (Fukuy), reconegut YouTuber, dissenyador de videojocs i professor d’ENTI-UB i a Gina Tost, comunicadora i periodista especialitzada en aquest sector.

En aquesta trobada, tornaran a participar estudiants dels quatre principals Graus de Videojocs de Catalunya, entre els quals, es trobaran els alumnes de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i també, els professors així com els professionals de la indústria. Per tant, es tracta d’una molt bona oportunitat per conèixer a altres estudiants i a professionals consagrats del sector, amb els quals podries compartir el teu futur laboral.

‘Motor propi o llicenciat’; ‘Els aspectes positius i negatius de la indústria dels videojocs’; ‘Com trobar la identitat visual del teu joc’; ‘La visibilitat en un mercat saturat’… Són només un petit resum de les qüestions que s’abordaran a les ponències, tallers i taules rodones de Hello World. En aquestes darreres, es comptarà amb la participació de professors d’ENTI-UB com: Ramon Nafria, CEO de A Crowd of Monsters, Game Producer i Designer; Carlos Coronado, Creador de ‘Mind Path to Thalamus’, especialista en Realitat Virtual i dissenyador indie de l’any 2015; Albert Garcia, Expert en videojocs retro, periodista especialista en videojocs a la Vanguardia i Roc Massaguer, Outconsumer i col·laborador d’ENTI-UB. També hi haurà un espai distès, ideal pel networking, on les empreses col·laboradores podran fer recruitment.

Aprofita el proper 28 de juny per compartir l’actualitat més candent del sector dels videojocs amb els teus futurs companys de treball, competidors, ajudants de projectes, testers, programadors, artistes, dissenyadors, productors, etc. No t’ho pots perdre!

Recorda:

Hello Word

Dimarts 28 de juny

10:00 – 21:30 h

Arts Santa Mònica

Les Rambles, 7

08002 Barcelona

Més informació en aquest enllaç.