T’agraden els reptes? Doncs, no et pots perdre la propera edició del VideoGame Day, organitzada per l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB), amb la col.laboració de l’Ajuntament de Palma, el 14 de maig a l’Espai Jove Tramuntana de Palma de Mallorca. Per què? Principalment, perquè et proposaran programar i dissenyar el teu propi videojoc en només 10 h. T’atreveixes a participar? Si la resposta és afirmativa, de 10 a 22 h, tindràs l’oportunitat de crear el teu propi videojoc. Una experiència fascinant on a partir d’una idea, podràs compartir experiències i expressar-les de diferents formes. Tot un ‘hackathon‘ on innovació, experimentació i col·laboració van unides.

A més, en tot moment, comptaràs amb l’assessorament de dos professionals dels jocs d’ENTI-UB, que t’explicaran una missió secreta a complir. Un cop descobert el repte, hauràs de fer un joc, basat en el mateix tema. Sens dubte, aquesta maratoniana jornada serà una explosió de creativitat, on podràs explorar el procés de desenvolupament d’un joc, des de la programació, el disseny interactiu, l’exploració narrativa a l’expressió artística en un temps record!

El VideoGame Day és un taller adreçat a joves de 14 a 30 anys. A més d’explorar noves habilitats, dissenyar, crear, provar, endinsar-se en el món dels jocs aplicats; també podràs utilitzar l’entorn de desenvolupament que més t’agradi. A més, tot són bones notícies perquè és una activitat gratuïta. Únicament, t’has de recordar de portar el teu ordinador i fer la teva inscripció en aquest enllaç perquè les places són limitades.

Dissenyar el teu propi videojoc en només 10 hores és tot un repte creatiu amb majúscules que podràs viure amb el VideoGame Day de Palma. No hi pots faltar!