Ets un amant dels videojocs? Vols posar a prova la teva imaginació i creativitat, creant el teu propi joc? No esperis més i inscriu-te al curs d’ENTI-UB Summer School, una formació feta a mida, on aprendràs a dissenyar el teu primer videojoc en un temps record: del 4 al 29 de juliol, és a dir, en menys d’un mes.

Durant aquest curs, sense necessitat de tenir nocions prèvies de programació o art, assoliràs els coneixements necessaris per poder crear el teu videojoc d’una forma ràpida i senzilla, seguint una metodologia anomenada ABC: aprenentatge basat en casos. És a dir, a classe aprendràs a fer el teu joc fent jocs. A més, treballaràs en equip, gestionant el teu projecte, seguint metodologies àgils, i per últim, l’hauràs de presentar en públic.

Aquesta formació s’estructura en dos mòduls: el de programació i el d’art. Al primer, a càrrec dels professors d’ENTI-UB, Jordi Radev, Enginyer informàtic especialitzat en IA i Programació i David Collado, Indie Game Developer i Game Jammer, aprendràs conceptes bàsics com: condicionals, variables, bucles, funcions, etc., i alhora, també programaràs diferents minijocs que et serviran com a base per desenvolupar el teu propi joc.

Al mòdul d’art, de la mà de les professores Teresa Vidal, Especialista en Art per a Videojocs i Brand and Product manager i Lourdes Nicolich, Artista i Dissenyadora gràfica, aprendràs els fonaments artístics, aplicats tant en dibuix com en pintura digital i aprendràs algunes de les eines més utilitzades del sector, amb les quals, podràs crear tots els elements artístics del teu primer videojoc: escenaris, personatges, objectes, interfície, entre altres. A més, comptaràs en tot moment amb l’assessorament i seguiment del teu projecte per part de Richard Hebert, Coordinador dels Cicles Formatius d’ENTI-UB, Game producer, multimèdia producer i Ludificador.

Així doncs, si tens a partir de 14 anys, no t’ho pensis més i inscriu-te a ENTI-UB Summer School. Vine a crear el teu primer videojoc a ENTI-UB, la Universitat del Videojoc. T’hi esperem!

Anota:

ENTI-UB Summer School

Del 4 al 29 de juliol

De 9.30 a 14 h

C/ Diputació, 231

Barcelona

Programari utilitzat:

GameMaker (Programació)

Adobe Photoshop, Adobe Illustrator (Art)