El proper 30 de novembre i 1 de desembre, l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) organitza una nova JamToday Fair al Citilab. En aquesta ocasió, la trobada posarà el seu focus en la creació de videojocs, l’aprenentatge i els hàbits saludables. La JamToday Fair oferirà durant dos dies diferents claus per mostrar el potencial de les Jams a l’hora de crear videojocs en l’entorn de l‘aprenentatge.

El programa es dividirà en dues jornades. En primer lloc, la JamToday Business Game que té lloc durant el 30 de novembre, que aplegarà els guanyadors de les 15 gamejams que s’han organitzat durant 2015 per tot Europa. Els participants se centraran en estratègies de negoci i màrqueting per impulsar el seu videojoc en el mercat. A les 19.30 h hi haurà un cocktail i un pitch dels videojocs guanyadors de les JAMs internacionals celebrades el 2015. Aquest acte tindrà lloc a la seu d’ENTI-UB.

L’endemà, l’1 de desembre, se celebrarà la fira. Les activitats arrencaran a les 8.30 h amb el registre dels participants. Al llarg de tot el dia hi ha programats workshops i conferències amb especialistes en videojocs, innovació i salut. Comptarem amb ponents de nivell com ara David Wortley, director fundador del Serious Games Institute de Gran Bretanya, Gloria Gómez, professora de la Sidney Medical School i Eva Gaspar, CEO d’Abylight.

Així doncs, no esperis més a conèixer les darreres novetats en jocs enfocats a l’aprenentatge i la salut. La inscripció és gratuïta, no esperis més per registrar-te. Places limitades.

En aquest enllaç, pots consultar el programa sencer de la JamToday Fair.