• 23 maig, 2016

Si t’agraden els videojocs i vols formar-te per treballar en un sector de present, i sobretot, de molt futur, ENTI-UB, la Universitat del videojoc, és la teva universitat. L’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB), adscrita a la Universitat de Barcelona, imparteix els primers graus de Catalunya en desenvolupament i disseny de videojocs: el Grau en Continguts Digitals Interactius (per ser un developer) i el Grau en Creació i Producció Digital (per ser un artista digital). Aquest darrer, el proper curs 2016-2017, serà la primera vegada que s’impartirà a Catalunya.

Al Grau en Continguts Digitals Interactius (Grau Developer), els estudiants d’ENTI-UB aprenen a desenvolupar videojocs d’entreteniment i també els anomenats Serious Games o jocs aplicats que es poden emprar en molts sectors com ara la sanitat o l’educació. Per això, la formació que s’imparteix és molt completa i abarca àmbits com les ciències bàsiques, la psicologia, la física, la intel·ligència artificial, la programació, el disseny, l’experiència d’usuari, la jugabilitat, les interfícies d’ús, etc.

ENTI-UB t’ofereix la possibilitat de conèixer totes les vessants del món del videojoc ampliant la seva oferta formativa amb el nou Grau en Creació i Producció Digital (Grau Artist), el primer a Catalunya, on els alumnes esdevindran artistes digitals i game designers, professionals del disseny de videojocs i dels Serious Games. A través de tres cursos (180 crèdits ECTS), els futurs dissenyadors i artistes digitals aprendran sobre teoria de la imatge, disseny centrat en l’usuari, modelatge 2D i 3D, art modern, psicologia, disseny d’elements del joc, animació 3D

La Universitat del videojoc que forma amb les últimes tècniques professionals del món real

El professorat d’ENTI-UB està format per autèntics experts del món del videojoc i que coneixen plenament el sector ja que la majoria té els seus propis projectes i les seves empreses de videojocs. Per tant, l’ensenyament està molt vinculat a la realitat del mercat, que, per altra banda, cada vegada ofereix més oportunitats laborals.

A més a més, aquests estudis ofereixen l’oportunitat de participar de projectes com el Jam Today o el GameBIZ alhora que comptar amb partners de la talla d’Ubisoft, King, Digital Legends, Abylight, Kerad Games, Undercoders, PAD, Gamelab, TEA, entre altres.

A Catalunya, els videojocs ja no són només una afició pels joves, són un camp de formació de qualitat gràcies als Graus d’ENTI-UB. Programa’t i dissenya’t un futur ple d’oportunitats laborals, programa i dissenya videojocs a ENTI-UB, la Universitat del Videojoc.