• 7 juliol, 2015

La Fundació Pere Tarrés, amb la col·laboració de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB), ha tornat a organitzar la segona edició de les Colònies d’estiu 2015 – Disseny de videojocs, adreçades a joves de 13 a 17 anys. Enguany, aquesta activitat ha estat un èxit, comptant amb una nombrosa participació de nois i noies.

Del 27 de juny al 4 de juliol, els i les joves van poder deixar volar la seva imaginació i  creativitat, aprenent a dissenyar, per primera vegada videojocs, o millorant les tècniques, en el cas dels més experts. Però això no és tot, durant aquestes colònies, també es van practicar esports d’aventura i nàutics a la platja de Calafell. Unes colònies, doncs molt creatives, ideals per estimular ment i cos.

Així doncs, durant aquestes colònies, es va posar el focus en el disseny d’un videojoc. En una setmana, els alumnes van fer 24 h de taller pràctic de disseny de videojocs amb professors especialitzats, procedents de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB). Els alumnes van treballar aspectes com la confiança o la innovació, deixant aflorar la creativitat de cadascú, a través del desenvolupament dels seus projectes personals.

Sens dubte, la diversió va estar garantida; tant amb el mateix taller de disseny de videojocs com altres activitats de lleure i esports d’aventura amb monitors especialitzats, com ara esports nàutics, excursió amb BTT o tir amb arc. Totes les activitats es van orientar des d’una perspectiva lúdica, on es van poder adquirir diverses habilitats i coneixements, mitjançant el joc.