• 17 juliol, 2017

El professorat de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) es dedica al món dels videojocs, els Serious Games i l’entreteniment temàtic, en el seu dia a dia. De fet, tots els docents d’aquesta Universitat mantenen un contacte permanent amb la indústria del sector i la majoria tenen la seva pròpia empresa de videojocs o bé, treballen per a una gran companyia d’aquest àmbit. Això facilita una actualització constant dels continguts i mètodes emprats, incorporant sempre les darreres tendències que sorgeixen en aquest camp. Així doncs, independentment de l’opció formativa que triïs a ENTI-UB, la Universitat del Videojoc: el Grau en Continguts Digitals i Interactius (Grau Developer), el Grau en Creació Artística per a Videojocs i Jocs Aplicats (Grau Artist), els seus Cicles o Màsters, et formaràs amb un equip docent de primer nivell.

Una de les noves incorporacions del proper curs acadèmic 2017-2018 a ENTI-UB, serà la d’Alexander Paschall, actual Community Manager d’Epic Games i una autèntica eminència d’Unreal Engine, un dels motors de creació de videojocs més potents que existeixen actualment. I de nou, comptarem amb professionals de la talla de: Samuel Molina (Fukuy), Game designer, Community Manager i YouTuber; Carlos Coronado, especialista en realitat virtual, dissenyador indie de l’any 2015 i creador del triomfador videojoc, Mind: Path to Thalamus i Annie Amber; Héctor Fuster, Doctor i Psicòleg especialista en addicció als videojocs, autor del llibre: ‘Nuestros hijos y sus videojuegos’ i actual Game Designer & Product Owner a Kerad Games; David Jaumandreu, CEO a Undercoders i autor del llibre: ‘Bola de Drac Vol. 1: Els videojocs d’una generació’; Jussi Holopainen, expert en game design i playful design, Doctor en desenvolupament de jocs digitals (membre de DIGRA i RMIT) i Albert Garcia, expert en videojocs retro i col·laborador habitual de la secció de videojocs a la Vanguardia.

Altres professionals especialitzats i entesos en el sector que també imparteixen classes a la Universitat del Videojoc són: Òscar Garcia Pañella, Coordinador acadèmic d’ENTI-UB, Doctor i expert en Serious Games, gamificació, ludificació, tecnologies de l’entreteniment i creativitat; Elisabeth Fonts, experta en animació 3D i Caracter animator a Walt Disney Studios; Joan Mora, especialista en game design i playful design, Doctor en desenvolupament de jocs digitals (membre de DIGRA i RMIT); Danae Vara, Producer a Digital Legends Enterteinment, especialista en Q&A; Ramon Nafria, Fundador de l’estudi ‘A Crowd of Monters’, Game Producer i designer; Flavio Escribano, ludificador i investigador a Gecon.es; Àlex Guevara, programador a King.com, expert en videojocs retro i Youtuber; M. Teresa Vidal, especialista en art per a videojocs i Brand and product manager, entre molts altres.

En definitiva, de la mà d’un professorat entès i amb experiència en el sector, aprendràs a crear, dissenyar, desenvolupar i monetitzar videojocs, jocs aplicats i tot tipus d’aplicacions interactives, tal com es treballa en aquesta indústria.

Si vols dedicar-te a aquest sector; estudiant amb un equip docent apassionat i alhora, expert en videojocs i Serious games; estudia a ENTI-UB, la Universitat del Videojoc.