• 3 març, 2016

El proper dijous 10 de març a les 19 h, l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona acollirà ‘Hello World’, la segona trobada d’estudiants i de la indústria dels videojocs, organitzada per Gina Tost, comunicadora i periodista especialitzada en aquest sector. En aquest acte participaran estudiants dels quatre principals Graus de Videojocs de Catalunya, entre els quals, es trobaran els alumnes de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i també, els professors així com els professionals de la indústria. Per tant, es tracta d’una molt bona oportunitat per conèixer amb qui compartiràs el teu futur laboral. A més, tot tindrà lloc en un ambient molt relaxat, compartint unes cerveses i una bona estona de distensió.

Així doncs, a ‘Hello World’ participaran els teus futurs companys de treball, competidors, ajudants de projectes, testers, programadors, artistes, dissenyadors, productors, etc. I tot, com hem comentat, en un espai ple de bones vibracions. Sens dubte, gaudir d’una beguda i de picar alguna cosa, després de sortir de la feina és un molt bon costum que caldria practicar cada dia i si a sobre, es parla sobre allò que ens agrada: els videojocs, encara esdevé un moment més agradable.

Una bona oportunitat per gaudir de tot allò relacionat amb el món dels videojocs des del punt de vista dels estudiants i dels professionals d’aquest sector. A més, es regalaran videojocs i productes relacionats. Una magnífica iniciativa!

 

Recorda

 

Dijous, 10 de març

De 19.00 a 22.00 h

Antiga Fàbrica Estrella Damm

Carrer del Rosselló Barcelona, 515

08025 Barcelona

Més informació en aquest enllaç.