• 13 setembre, 2017

T’agradaria aprendre a aplicar la música als videojocs o a qualsevol peça d’oci digital? A ENTI-UB, la Universitat del Videojoc, tens l’oportunitat d’estudiar el Màster en Música per a Experiències de l’Entreteniment, l’únic centrat en la producció musical, aplicada a la indústria digital, el multimèdia, el cinema o els espectacles tematitzats.

Al llarg d’aquest Màster, assoliràs una formació actualitzada i pluridisciplinària; doncs, aborda, d’una banda, la indústria relacionada amb la imatge en moviment i d’una altra, aprofundeix en camps com els videojocs, les apps, els Serious Games, els news games, la gamificació, els simuladors, la música en parcs temàtics, l’aplicació de la música als espectacles, les performances en viu, dispositius escènics o la música i el so en l’àmbit de la realitat virtual.

Altre punt fort del Màster en Música d’ENTI-UB és el seu professorat, format per experts vinculats a la indústria del sector; garantint d’aquesta manera, una actualització permanent dels continguts i metodologies emprades.

En definitiva, un cop acabis aquesta titulació, podràs optar a un ampli ventall de sortides laborals: Compositor Videojocs/Cinema/TV/Publicitat; Artistes Digitals; Productors Musicals; Tècnics en so; Creatius en tecnologia; Especialistes en Àudio 3D; Especialistes en Arts Visuals; Especialistes de Música en Espectacles; Especialistes en Robòtica relacionada amb el So i la Música; Musicòlegs; Responsables d’Empreses relacionades amb Música; Regidor d’espectacles en viu; Creadors de Performance amb So; Periodistes Musicals; Tècnics en Cultura Musical; Creadors de Produccions en el camp de l’Òpera; Responsables de Discogràfiques i Dj’s.

Ara tens l’oportunitat d’estudiar a Barcelona, el nou Màster en Música a ENTI-UB, la Universitat del Videojoc, la formació essencial dels futurs creadors i especialistes de les produccions musicals aplicades a l’entreteniment. Informa’t en aquest enllaç.