L’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) obre les seves portes per explicar als futurs alumnes les opcions formatives que s’ofereixen des de la Universitat del Videojoc. Les jornades tindran lloc el dissabte 4 de febrer a la seu d’ENTI-UB, al carrer Diputació 231, de Barcelona. En un primer torn, a les 10 h, podràs informar-te sobre el Grau en Continguts Digitals Interactius (Developer) i el Grau en Creació Artística per a Videojocs i Jocs Aplicats (Artist). El segon torn, a les 11.30 h, anirà adreçat a futurs estudiants de cicles formatius. Et donarem tots els detalls sobre el nostre CFGS Superior en Animació 3D, Jocs i Entorns Interactius.

Així doncs, si vols convertir-te en un expert en l’àmbit dels videojocs, a ENTI-UB trobaràs la teva formació a mida. Si ets un amant de la programació, el Grau en Continguts Digitals Interactius et permetrà assolir una visió holística de tot el procés de creació i desenvolupament de videojocs. Aprendràs a conceptualitzar, dissenyar, desenvolupar i monetitzar jocs, videojocs, jocs aplicats (Serious Games) i tot tipus d’aplicacions interactives per a plataformes de mobilitat.

En canvi, si t’apassiona el vessant més artístic, la millor opció és el Grau en Creació Artística per a Videojocs i Jocs Aplicats, la primera titulació amb una estructura acadèmica de tres cursos (180 ECTS), adreçada als artistes digitals de Catalunya. Durant aquests estudis, aprendràs a conceptualitzar l’art i el disseny, posaràs en pràctica les tècniques més innovadores per crear personatges o escenaris en 2D i 3D, complementant-ho amb paisatges i músiques. A més, a ENTI-UB tots els ensenyaments són reals, és a dir, es vinculen a les necessitats del disseny i l’art en els videojocs de manera efectiva.

Finalment, si estàs interessat a estudiar un CFGS de Grau Superior, pots triar el CF de Grau Superior en 3D, Jocs i Entorns Interactius d’ENTI-UB; el primer, dedicat a l’entreteniment temàtic i als jocs aplicats. Molt adient pels estudiants que cerquen el vessant artístic i de disseny de videojocs. Uns estudis, adaptats a les necessitats d’un sector creixent i dels seus diferents àmbits i plataformes. Posaràs en pràctica la tematització, l’animació digital, dissenyaràs videojocs, apps i Serious Games. A més, podràs escollir realitzar-lo en horari de matins o de tardes.

Així doncs, ENTI-UB t’ofereix una atractiva oferta formativa especialitzada en videojocs: dos graus universitaris i un CFGS. Per tant, ara més que mai es pot afirmar que ENTI-UB és la Universitat del Videojoc. Vine a informar-te de la seva oferta formativa pel proper curs!

Properament t’informarem de les noves convocatòries de Jornades de Portes Obertes, previstes a ENTI-UB.

Recorda:

Jornada de Portes Obertes a ENTI-UB

C/ Diputació 231 (Barcelona)

Horaris:

A les 10 h. Informació sobre els Graus Developer i Artist.

A les 11.30 h. Informació sobre el CFGS en Animació 3D, Jocs i Entorns Interactius.

Inscriu-te aquí.

Per a més informació, envia un correu a info@enti.cat o truca’ns al: 93.323.36.64.