• 25 abril, 2016

El proper dijous 19 de maig a les 8’30 h, Òscar Garcia Pañella, Director Acadèmic d’ENTI-UB, impartirà una conferència sobre: ‘el sector dels videojocs com a indústria d’aglomeració’, dins el cicle: ‘Les empreses creatives, una realitat cultural’, al Palau Macaya de Barcelona.

Durant aquesta xerrada es plantejarà com el sector dels videojocs s’ha convertit en un motor de les empreses culturals i creatives, perquè aglutina experts de diferents branques: des del cinema fins a la ciència, i també en un exemple per avaluar i preveure l’evolució d’altres sectors.

Aquesta conferència, juntament amb altres tres que tindran lloc al Palau Macaya, pretén fer-nos reflexionar sobre la situació concreta de sectors en creixement a la nostra societat, com és el dels videojocs, determinant els factors clau per al seu èxit i les accions que haurien d’impulsar els sectors públic i privat per a la seva consolidació.

Les conclusions resultants de totes les ponències, es traslladaran a una sessió de cloenda oberta a tot el públic el 2 de juny a les 19’30 h, amb la conferència “Les empreses creatives, una realitat cultural”, a càrrec de Fèlix Riera.

No et perdis aquesta interessant conferència d’Òscar Garcia Pañella sobre el sector dels videojocs, un àmbit en constant creixement.

Recorda:

Conferència: ‘El sector dels videojocs com a indústria d’aglomeració’

A càrrec d’ Òscar Garcia Pañella, Director Acadèmic d’ENTI-UB

Palau Macaya

Passeig de Sant Joan, 108

Barcelona

Més informació en aquest enllaç.