Aquest dimecres 25 de gener, Òscar Garcia Pañella, Director Acadèmic d’ENTI-UB, participarà en una ponència sobre Serious games i salut a la primera edició del Serious Games Camp a Ermua (País Basc). L’esdeveniment, organitzat per l’Ajuntament d’Ermua, la Fundació Izarra, Apoyo Dravet i Humantiks, oferirà un  programa innovador de formació intensiva i acceleració en projectes de serious games i noves tecnologies.

Durant aquest acte, els assistents tindran l’oportunitat d’experimentar com els serious games i les tecnologies de realitat virtual i realitat augmentada estan revolucionant els sectors de l’educació, la formació i la salut. Al llarg de la jornada, també està previst un espai “showroom“, on les empreses i universitats mostraran els seus productes més innovadors. A més, podreu conèixer els projectes presentats pels emprenedors i que opten a ser incubats a l’acceleradora de l’Ermua City Lab.

Sens dubte, es tracta d’una oportunitat única perquè empreses, institucions de salut, associacions, comunitat mèdica, pacients i educadors puguin conèixer com aquest tipus d’aplicacions poden donar-los un valor afegit i millorar el seu dia a dia.

Tots els pronòstics apunten a un creixement imparable dels jocs aplicats. De fet, la previsió de facturació del mercat dels Serious Games és de 8.300 milions de dòlars el 2019. Els tipus de mercats on es preveu un major creixement són: l’educació, formació corporativa i salut. També cal dir que el mòbil és el dispositiu preferit per a l’ús dels Serious games. Totes aquestes dades i moltes més, breument les podràs ampliar en la segona edició del curs Serious Games for Health, organitzat per la Harvard Medical School i ENTI-UB, la Universitat del Videojoc.

Posa’t al dia en les darreres tendències en Serious Games, realitat virtual i augmentada amb el Serious Games Camp i sobretot, segueix la conferència d’Òscar Garcia Pañella, el nostre Director Acadèmic.

T’anotem el programa:

9:00-9:30 hores. Entrada, registre d’assistents.

9:30-10:00 hores. Obertura de l’esdeveniment.

10:00-11:00. Serious Games en educació, formació i salut. Tendències, projecció i possibilitats.

11:00-12:00 hores. Gamificació de la salut.

Coffee Break. Networking.

12:30-13:30 hores. Realitat Virtual i Realitat Augmentada en educació, salut i formació.

13:00-14:30 hores. Models de negoci: proposta de valor, monetització i aliances estratègiques clau.

Menjar. Networking.

16:00-17:00 hores. Crowdfunding per a projectes de Serious Games i noves tecnologies.

17:00-18:00 hores. Presentació de projectes emprenedors finalistes i elecció del guanyador. “Elevator Pitch” encàrrecs empreses.

18:00-18:30 hores. Tancament de l’esdeveniment.

Més informació en aquest enllaç.