Actualment la tematització s’està aplicant a un gran nombre de parcs temàtics, restaurants, botigues, museus, zoològics, webs, casinos, entre molts altres establiments que aconsegueixen un significatiu nombre de visitants. Es tracta d’una tendència a l’alça, que encara no compta amb un suficient nombre de perfils especialitzats. Per tant, si vols dominar les tècniques de la tematització i dedicar-te professionalment; matricula’t al CFGS en Animació 3D, Jocs i Entorns Interactius de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB).

Mentre estudiïs aquest Cicle assoliràs els coneixements necessaris per aprendre a redissenyar un producte o un espai, a partir de l’experiència d’una narració entretinguda similar a la d’un videojoc. És a dir, sabràs com integrar les lleis de la narrativa i de la interactivitat amb les plataformes tecnològiques més adients.

Per tant, quan finalitzis aquest CFGS estaràs preparat per treballar en empreses del sector de l’entreteniment temàtic, el multimèdia i joc aplicat o productores cinematogràfiques que busquen professionals experts amb capacitat d’innovar. Per tant, aquesta formació et dóna les claus per ser capaç de generar productes atractius i originals.

Tot això amb la garantia d’ENTI-UB, l’únic centre formatiu en noves tecnologies que forma part del Themed Entertainment Association (TEA), una associació internacional que representa els principals creadors del món; desenvolupadors; dissenyadors i productors de jocs i experiències atractives d’interacció. Alhora també està present dins l’àmbit d’importants empreses i multinacionals del sector com Port Aventura, Walt Disney i Pixar o Universal, entre d’altres.

A més, durant el CFGS d’ENTI-UB adquiriràs una formació de qualitat gràcies a un equip docent, format per professionals del sector de l’animació 3D, el videojoc, el disseny artístic i la tematització, directament vinculats amb el món professional. Aquest aspecte és molt positiu perquè ens trobem immersos en un món laboral molt competitiu i canviant. Per tant, és fonamental que els ensenyaments, llenguatges, tècniques i materials s’actualitzin constantment, tenint en compte les necessitats del mercat laboral.

Així doncs, un cop finalitzis el CFGS d’ENTI-UB podràs esdevenir desenvolupador de Productes Audiovisuals Multimèdia Interactius; Tècnic/a d’Animació 2D i 3D o Tècnic/a en Creació, Muntatge i Postproducció d’Audiovisuals i Tematització.

Forma’t en un sector amb àmplies perspectives de futur amb el CFGS en Animació 3D, Jocs i Entorns Interactius de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB).