• 5 gener, 2017

S’acosta la Jornada de Portes Obertes de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB), la Universitat del Videojoc. Si estàs pensant a dedicar-te professionalment a aquest sector, a ENTI-UB tindràs l’oportunitat de formar-te amb els millors professionals, mantenint un contacte permanent amb la indústria del sector. Vols conèixer els elements més característics d’aquesta Universitat? De moment, t’anotem 10 motius per venir a estudiar amb nosaltres:

  • Professionals del sector. A ENTI-UB, comptaràs amb un professorat expert i vinculat professionalment a la indústria del videojoc. Tots els docents tenen el seu propi estudi de videojocs o bé treballen per a una gran companyia del sector. Això facilita la connexió amb la innovació del sector i sobretot, una millor inserció en el món laboral dels alumnes d’aquesta Universitat.
  • Creació de prototipus des del primer dia de curs. Des del primer dia de classe, des del minut zero, començaràs a treballar en el disseny de videojocs o jocs aplicats. És a dir, no hauràs d’esperar a quart curs, des d’un principi començaràs a crear el teu projecte, treballant en equip i aplicant els mateixos sistemes i rols que s’utilitzen en el dia a dia de la indústria del videojoc professional.
  • Pràctiques a empreses punteres de l’àmbit dels videojocs. Mentre estudiïs el Grau Developer o l’Artist a ENTI-UB, tindràs l’oportunitat de dur a terme les pràctiques acadèmiques a empreses tan importants del sector com: Ubisoft, Digtal Legends, King, Kerad Games, PlayBenefit o Blitworks, entre moltes d’altres.
  • Seguiment personalitzat. Tindràs un contacte diari amb els professors i tutors. Disposaràs d’una ajuda personalitzada en tot moment, sempre estimulant aquells aspectes, en els quals, destaquis vocacionalment i reforçant tot allò que requereixi una millora. A més, els nostres professors no només dominen les disciplines que ensenyen, sinó que són uns autèntics apassionats del videojoc com tu. Per tant, s’estableix una relació molt directa, propera i de qualitat entre el professorat i l’alumnat, garantint una major interacció.
  • Progressiva introducció de l’anglès. Degut a la importància de la llengua anglesa en el sector del videojoc i dels Serious Games, des de primer curs, tindràs una o més assignatures en aquesta llengua i a cada curs s’anirà incrementant la presència d’una forma progressiva perquè a 4t curs estiguis capacitat per ampliar els teus horitzons professionals, treballant en l’àmbit internacional.
  • Internacionalització. Estaràs connectat amb els gardens de diverses universitats internacionals. ENTI-UB promou l’intercanvi de coneixement amb les millors universitats europees i anglosaxones. A més, participa en els programes europeus JamToday i GameBIZ que estan portant a terme projectes de recerca (R+D) potents aplicats a l’àmbit dels videojocs i jocs aplicats.
  • Learning by doing. A la Universitat del Videojoc s’aprèn “fent”, és a dir, s’aplica la filosofia del learning by doing, un model experiencial, en el qual, no es distingeix entre la teoria i la pràctica; doncs, caminen fusionades des del primer moment. Els alumnes treballen cada peça a partir dels projectes concrets dissenyats pel professorat, en contacte permanent amb els nostres col·laboradors externs del sector. L’alumnat es distribueix en grups equilibrats, on assumeixen els mateixos rols que a la indústria del videojoc.
  • Emprenedoria. Els itineraris formatius d’aquests dos Graus estan clarament enfocats a promoure l’esperit emprenedor de l’alumnat. Però a més, durant aquest curs acadèmic, un dels objectius és implementar l’espai ENTI PRO, un projecte que vol fomentar l’emprenedoria dels alumnes de quart curs d’ENTI-UB des de la mateixa Universitat. D’aquesta manera, els estudiants duran a terme un aprenentatge actiu, coneixent de prop la realitat de la professió abans de finalitzar els seus estudis.
  • Sector en constant creixement. Segons l’Associació Espanyola d’Empreses Productores i Desenvolupadores de Videojocs i Software d’Entreteniment (DEV), el mercat mundial de videojocs ha arribat a la xifra dels 800 milions de dòlars i es preveu que en 2018 el sector creixi a un ritme anual del 6,6%, situant-se en els 118.600 milions de dòlars. A més, es tracta d’una indústria que genera llocs de treball de qualitat i on el 40% del personalmenys de 30 anys.

 Vols conèixer amb més detall els trets definitoris d’ENTI-UB? No et perdis la Jornada de Portes Obertes del 4 de febrer a partir de les 10 h. Si vols dedicar-te als videojocs, aquesta és la teva universitat. T’hi esperem!

Recorda:

 Jornada de Portes Obertes a ENTI-UB

 C/ Diputació 231 (Barcelona)

 Horaris:

 Dissabte 4 de febrer

A les 10 h. Informació sobre els Graus Developer i Artist.

A les 11.30 h. Informació sobre el CFGS en Animació 3D, Jocs i Entorns Interactius.

Inscriu-te aquí.

 Per a més informació, envia un correu a info@enti.cat o truca’ns al: 93.323.36.64.