• 2 març, 2016

L’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) ja ha obert la preinscripció al Cicle Formatiu Superior en Animacions 3D, Jocs i Entorns Interactius. En aquests moments, hi ha disponibles 60 places (30 al torn de matí i 30 més, al torn de tarda). No triguis més i fes la teva inscripció.

Durant aquest Cicle Formatiu, aprendràs a crear, dissenyar, desenvolupar i produir jocs i experiències memorables amb un clar enfocament a l’entreteniment temàtic i als jocs aplicats. Com alumne generaràs animacions 2D i 3D, programaràs en llenguatges d’alt nivell i conceptualitzaràs projectes digitals i multimèdia, des del primer esbós.

A més, des d’un inici, aquests estudis potencien el vessant més pràctic. És a dir, des del primer curs, faràs possible l’elaboració de projectes reals, el seu fet narratiu i la generació d’interaccions naturals en temps real per aplicar-ho al món de l’entreteniment, l’espectacle, l’educació, la medicina, l’esport, entre d’altres. Des de la gestió de recursos fins a la presa i el tractament d’imatges i sons, organitzant i executant les fases de creació de material audiovisual de tot tipus.

En definitiva, un cop finalitzis aquest Cicle, podràs introduir-te en un sector en constant creixement com és el de la indústria del videojoc. Podràs treballar com a desenvolupador de productes audiovisuals multimèdia interactius, com a tècnic d’animació 2D i 3D i com a tècnic en creació, muntatge i postproducció d’audiovisuals i tematització en empreses de l’entreteniment temàtic, multimèdia i joc aplicat, o productores cinematogràfiques que cerquen experts en aquest sector que siguin capaços de generar productes atractius i innovadors.

No et quedis sense plaça!, fes ja la teva inscripció, a l’e-mail: info@enti.cat, al telèfon: 93 323 36 64 o presencialment al: C/Diputació, 231.