• 13 desembre, 2016

El proper dijous 15 de desembre a les 19.30 h a l’Aula Magna de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB), tindrà lloc la presentació i projecció en primícia del documental ‘Memorias Érase un juego’ de Víctor Somoza amb la col·laboració d’Álex Noguerón i Jordi Muntaner. Aquest vídeo és la segona part i primer episodi del documental “Memorias, más allá del juego” també del mateix autor Víctor Somoza.

El coordinador acadèmic i professor d’ENTI-UB, Jordi Radev serà l’encarregat de fer la presentació d’aquest nou documental sobre les experiències i les emocions dels jugadors i els professionals del sector com: Dayo, Outconsumer, Gina Tost, Samuel Molina (Fukuy), Raul Garcia, professor del Cicle Formatiu de Grau Superior i del Grau Developer d’ENTI-UB i vinculat professionalment a Talking About Media i Zehnwork, entre molts altres.

Aquest primer episodi sumarà un capítol més a aquesta sèrie documental que comptarà amb un total de 12 episodis que tractaran sobre els ensenyaments que poden transmetre els videojocs i la influència que tenen en les nostres vides. Aquest documental sumarà un altre nom a la llista de grans documentals del gènere com: Insert Coin, Detrás del Juego, Mujeres+Videojuegos o el propi ‘Memorias, más allá del juego’.

Així doncs, el proper dijous 15 de desembre a les 19.30 h, no et perdis la presentació del documental ‘Memorias Érase un juego’ a ENTI-UB, C/Diputació 231 (Barcelona).