Blue Towers és un projecte creat per un grup d’alumnes del Grau en Continguts Digitals Interactius d’ENTI-UB.

Aquest joc és una barreja entre un tower-defense i un shooter 2D estil Arcade. La manera de jugar també és d’estil Arcade ja que, encara que hi ha una condició de victòria (matar x enemics), pots continuar la partida indefinidament per aconseguir la major puntuació possible.

El joc es desenvolupa de la manera següent: hi ha un escenari amb un camí que el recorre. Has de controlar el canó situat a la part inferior de la pantalla i matar als enemics que apareixen pel camí. Cada cop que un enemic arriba al final del camí perds una vida. Si perds totes les vides pots guardar la teva puntuació i tornar a jugar.

Amb el canó pots disparar als enemics per eliminar-los. Un cop eliminats deixen monedes que pots recollir passant el ratolí per sobre. Cada enemic mort és un punt i la puntuació final és el nombre total d’enemics que has eliminat.

Les monedes no serveixen per a la puntuació final sinó només per comprar torres i col·locar-les sobre el mapa utilitzant el ratolí. Aquestes torres ataquen als enemics i t’ajuden a mantenir-te més temps amb vida.

Vols més informació?

CFGS EN ANIMACIONS 3D, JOCS I ENTORNS INTERACTIUSCFGS EN DESENVOLUPAMENT D’APLICACIONS MULTIPLATAFORMA PER A VIDEOJOCSGRAU DE CONTINGUTS DIGITALS INTERACTIUS (DESENVOLUPAMENT DE VIDEOJOCS)GRAU EN CREACIÓ ARTÍSTICA PER A VIDEOJOCS I JOCS APLICATSGRAU EN PRODUCCIÓ DE MÚSICA I SO PER A LA INDÚSTRIA DE L'ENTRETENIMENTMÀSTER EN PRODUCCIÓ I EMPRENEDORIA DE CONTINGUTS DIGITALSMÀSTER EN MÚSICA PER A EXPERIÈNCIES DE L’ENTRETENIMENT

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable U.College of New Technologies, SL +info
Finalitat Gestió de les peticions realitzades a través del Lloc Web i, si escau, de l’enviament de les comunicacions comercials electròniques +info
Legitimació Consentiment de l’interessat +info
Destinataris Es podran cedir dades a: Zip Zap Social PR SL, Dropbox, Google, Classlife Education SL, Globals Design & Development.
Drets Accedir, rectificar, suprimir i oposar-se, així com altres drets, tal com s’explica en la “Informació Addicional” +info
Informació Addicional

Pot consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la Política de Privadesa

Vos. accepta el tractament de les seves dades personals de conformitat amb la nostra Política de Privadesa