Els ‘serious games’ són aquells jocs dissenyats per aprendre, gestionar recursos o fer simulacions, més enllà de l’entreteniment. El terme, nascut als Estats Units a la dècada dels 80, té múltiples aplicacions a la vida diària; s’utilitza per a jocs educatius, simuladors de vol, i en àmbits tan diversos com la publicitat i la salut.

 

És també un dels punts forts del Grau en Continguts Digitals Interactius. D’aquesta manera, la titulació que ofereix ENTI-UB va més enllà de l’oci i amplia les sortides professionals dels nostre alumnat.

 

 

Com és el Grau en Continguts Digitals?

 

El Grau en Continguts Digitals Interactius d’ENTI és la primera titulació universitària de jocs aplicats de l’Estat, creada conjuntament amb la Universitat de Barcelona en la branca d’Arquitectura i Enginyeria.

 

Els nostres alumnes aprenen a conceptualitzar, dissenyar, produir i gestionar videojocs i ‘serious games’. Sempre pensant en tot l’abast de mercat possible i, per tant, orientant-lo a tota disciplina final.

 

Es tracta d’una carrera que és una enginyeria, però la nostra força i novetat rau en combinar els dos hemisferis; d’una banda el racional, científic i lògic, i de l’altra, la passió, la creativitat i la innovació. És per aquest motiu que tenim docents que coneixen a la perfecció el món del videojoc i, més important encara, les seves classes són totalment vinculades al sector.

 

El Grau en Continguts Digitals Interactius consta de quatre cursos presencials, amb classes impartides per professors, on els alumnes prendran a través de qualsevol tipus d’aplicació interactiva, la qual cosa inclou videojocs per a totes les plataformes: PC, Android, iOS, consoles, etc.

 

 

El futur ja és aquí

 

Potser has imaginat alguna vegada com seria de perfecte estudiar una carrera basada en una de les teves passions: els videojocs. L’Escola de Noves Tecnologies Interactives t’ho posa fàcil i t’ofereix el Grau en Continguts Digitals Interactius.

 

Des de les matemàtiques a la física passant per la programació o la usabilitat, tot el que s’ensenya i aprèn té relació directa amb el procés de creació i producció de videojocs i animació digital.

 

Els nostres professors treballen habitualment en i per a la indústria del videojoc. Mantenir el contacte permanent amb la indústria del sector és fonamental. Com totes les indústries tecnològiques, aquest és un sector molt dinàmic, en què els programes varien, els llenguatges evolucionen i les necessitats del consumidor final canvien.

 

Mantenir el contacte permanent en el sector és un estímul per renovar permanentment els nostres continguts i mètodes, i això ho aconseguim gràcies a persones que treballen dia a dia en el sector. Dit d’una altra manera, a ENTI no s’estudia res que no estigui directament vinculat al joc i a les seves aplicacions.

 

 

Contacta amb nosaltres per rebre més informació.