L’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB), la Universitat del Videojoc, compta amb destacats partners d’aquest sector. En primer lloc, cal destacar l’empresa Ubisoft, la famosa companyia desenvolupadora i distribuïdora de videojocs tan exitosos com: Assassin’s Creed, Far Cry o Prince of Persia, entre molts altres. Cal dir que ENTI-UB va tenir l’honor de comptar amb Jordi Martín, CEO d’Ubisoft BCN, a l’acte d’inauguració del curs 2015-2016.

Altres importants socis d’ENTI-UB són els estudis King, la companyia líder de l’entreteniment interactiu aplicat a l’àmbit del mòbil gamming. Són els responsables del mundialment conegut joc, Candy Crush Saga i de més de 200 divertits títols. A més, han expandit els seus videojocs a més de 200 països i regions. També cal destacar Digital legends, un dels desenvolupadors de jocs mòbils de gamma alta més importants del món. Aquesta companyia ha impulsat la seva pròpia tecnologia multiplataforma d’última generació, proporcionant una excel·lent experiència de joc per als smartphones, tauletes i televisors.

I això no és tot. ENTI-UB també compta amb col·laboradors com Abylight, Kerad Games i Undercoders. Els primers són un estudi independent de desenvolupament de videojocs, centrat en tres àrees bàsiques: el desenvolupament de videojocs, el desenvolupament de tecnologia (motor) i la publicació digital. Pel que fa a Kerad Games, es tracta de la companyia fundada pel famós futbolista del FC Barcelona, Gerard Piqué que ha posat en marxa l’Independev Game Fest, una iniciativa per potenciar la creativitat en el sector del mobile gaming, possibilitant a nous talents i creadors independents novells desenvolupar i donar visibilitat als seus projectes. I en tercer lloc, Undercoders, un barceloní estudi, jove i independent que aposta per propostes divertides i fresques. Cal dir que el seu fundador, David Jaumandreu col·labora habitualment amb ENTI-UB.

Finalment, també cal destacar altres partners com: PAD, DEV, Game Lab, TEA, JamToday, GameBiz, entre altres. Sens dubte, ENTI-UB manté un contacte permanent amb la innovació del sector. Per això, t’ofereix una formació actualitzada i de qualitat. No ho pensis més i vine a estudiar a ENTI-UB, la Universitat del videojoc.