• 6 març, 2017

Del 22 al 26 de març, tindrà lloc una nova edició del Saló de l’Ensenyament de Barcelona al Recinte Firal de Montjuïc. L’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB), la Universitat del Videojoc, hi serà present al Pavelló 2, Carrer D, Estand 423.

Visita’ns i podràs conèixer de primera mà una formació de 360° en videojocs, Serious Games i entreteniment temàtic. Enguany, les principals novetats són: el Cicle Formatiu en Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma per a Videojocs, una formació adreçada als programadors (developers), centrat en la programació de videojocs i en l’oci digital; el Màster en Producció i Emprenedoria de Continguts Digitals, centrat en el perfil de productor (Producer) de la indústria digital i el Màster en Música per a Experiències de l’Entreteniment, adreçat als futurs compositors, artistes o productors musicals.

A més, si passes per davant de l’estand d’ENTI-UB, també trobaràs tots els detalls sobre els ja consolidats Grau en Continguts Digitals Interactius (Developer), centrat en la programació en diferents llenguatges, amb un predomini de conceptes matemàtics i algebraics; el Grau en Creació i Producció Digital (Artist), el primer Grau en videojocs per a artistes digitals de Catalunya; l’únic amb una durada de tres cursos (180 crèdits ECTS) i el Cicle Formatiu Superior en Animacions 3D, Jocs i Entorns Interactius, la primera formació dedicada íntegrament a l’entreteniment temàtic i els jocs aplicats.

A més, durant la teva visita, també tindràs a la teva disposició professors i alumnes d’ENTI-UB que resoldran tots els teus dubtes en relació al pla d’estudis, sortides professionals, la tramitació de les inscripcions i matrícules, entre molts altres aspectes.

Vine a conèixer de primera mà l’àmplia oferta formativa d’ENTI-UB, la Universitat del Videojoc i forma’t en un dels sectors amb més perspectives de creixement i projecció de futur. T’hi esperem!

Més informació en aquest enllaç.