L’equip docent de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) coneix perfectament el món del videojoc. Tots els professors d’ENTI-UB treballen habitualment en i per la indústria del videojoc. Aquest contacte permanent amb la indústria del sector permet una actualització constant dels continguts i els mètodes pedagògics. Una mostra de la implicació d’ENTI amb aquest àmbit és la recent signatura d’un conveni de col·laboració amb Gamedonia, la plataforma internacional d’allotjament de videojocs. Cal destacar que el CEO de Gamedonia és David Xicota, professor d’ENTI-UB.

Gamedonia és una empresa de jove creació que aposta per una solució presentada com Backend as a Service (BAAS), ideada per ajudar als desenvolupadors a crear jocs més atractius. Aquesta empresa fa servir la tecnologia d’Amazon Web Services per proveir un backend fiable que cobreix des de la capacitat de servidor o emmagatzematge de dades a característiques especialitzades de jocs. Entre aquestes característiques, podem trobar el desenvolupament de xat dins del joc, gamificació, compres dins de l’aplicació, administració de l’estat del joc, continguts descarregables i notificacions Push.

En definitiva, Gamedonia aporta la solució completa per als creadors i dissenyadors independents de videojocs. Dóna més possibilitats oferint propostes amb menys codi, més unitat, i tot allò que qualsevol desenvolupador necessita per construir jocs a escala professional. Un cop més es posa en evidència la importància de les plataformes back end per als creadors. Així doncs, si estàs pensant a dissenyar un videojoc, centra’t a desenvolupar-lo i deixa la part del back end en mans de Gamedonia. Uneix-te a la comunitat de més de 1.211 desenvolupadors que actualment, formen part d’aquesta plataforma.

Sens dubte, ENTI-UB és l’única escola pensada des de i per a la indústria del videojoc. La primera universitat de tot l’estat amb un CFGS Superior i un Grau especialitzat en continguts multimèdia amb un equip docent en actiu, procedent de l’àmbit del videojoc, els serious games i l’entreteniment temàtic.

Aposta per al teu futur, vine a estudiar amb els millors professors a ENTI-UB.