• 15 febrer, 2016

El proper curs 2016-2017, l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) amplia la seva oferta formativa amb el nou Grau de Creació i Producció Digital (Artist). Una titulació especialment adreçada als dissenyadors i artistes digitals de videojocs. Durant aquest Grau, aprendràs a conceptualitzar l’art i el disseny de jocs, videojocs, Serious Games i tot tipus d’aplicacions interactives per a plataformes de mobilitat.

L’itinerari formatiu d’aquest Grau prioritza un aprenentatge pràctic. Des d’un inici, adquiriràs habilitats artístiques enfocades al disseny de jocs i experiències memorables. Aprendràs a modelar en 2D i 3D i assoliràs els coneixements necessaris per crear personatges, paisatges i músiques. A més, a ENTI-UB tots els ensenyaments són reals. És a dir, des de la teoria de la imatge, el disseny centrat en l’usuari/a, l’art modern fins al modelatge i animació 3D, disseny d’elements de joc passant per la psicologia, es vinculen a les necessitats del disseny i l’art en els videojocs de manera efectiva.

Així doncs, a diferència del ja consolidat Grau en Continguts Digitals Interactius (Developer), centrat en la programació en diferents llenguatges, amb un predomini de conceptes matemàtics, algebraics, mecànics i físics; el Grau en Creació i Producció Digital (Artist) es caracteritza per una orientació molt més artística i creativa. Altre avantatge és la durada d’aquests estudis, únicament  tres anys amb un total de 180 crèdits ECTS.

Altre avantatge important d’aquest Grau és el seu equip docent. Comptaràs amb professors que treballen habitualment en i per a la indústria del videojoc. El professorat d’ENTI-UB està vinculat professionalment a la indústria del videojoc i dels Serious Games; fet que comporta una actualització permanent dels continguts i eines tecnològiques.

Converteix-te en un futur Artist-Game Designer amb el Grau de Creació i Producció Digital d’ENTI-UB.