Summer School

L’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) segueix amb la seva oferta formativa també a l’estiu. Ofereix el curs ‘Aprèn a dissenyar un videojoc en un mes’, on els alumnes rebran una formació completa sobre totes les fases de desenvolupament d’un videojoc.

El curs està molt orientat a la part pràctica, ja que des del primer dia els estudiants tindran l’oportunitat de treballar en el seu propi projecte, aprenent conceptes de disseny de jocs, programació pel motor Unity 3D, narrativa audiovisual, modelatge de personatges, animació en 2D i 3D i creativitat digital. En aquest sentit, el curs és una molt bona manera de familiaritzar-se amb la metodologia d’ENTI-UB i amb la seva oferta formativa.

Un professorat universitari de primer nivell, el d’ENTI-UB, realitzarà les sessions i anirà transmetent als alumnes nocions de disseny i programació, per tal que el producte final sigui el més satisfactori possible.

La Summer School d’ENTI-UB tindrà lloc del 2 al 31 de juliol, en un horari de 9:30 a 14:00 del matí a les mateixes instal·lacions de la universitat, fet que permetrà als alumnes tenir una primera presa de contacte amb el món universitari. Les inscripcions estan obertes per a estudiants a partir de 14 anys.
Avís legal i condicions d’ús