Tallers i conferències

ENTI-UB, la Universitat del Videojoc i dels Serious Games, ve a la teva escola

Des de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-Universitat de Barcelona) oferim la possibilitat que els nostres acadèmics -doctors i professionals del sector- puguin visitar el seu centre per explicar la nostra proposta educativa a professors, orientadors, pares i alumnes. Per conèixer de primera mà totes les potencialitats que suposa el desenvolupament de Videojocs i els Serious Games o Jocs Seriosos hem dissenyat dos tallers interactius per a què participin els alumnes. També comptem amb dues conferències al voltant de temàtiques del videojoc i la seva indústria.

Els tallers tenen una durada d’entre dues i quatre hores, adaptables a les necessitats de cada centre i estan pensats per alumnes de 4t d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius.

  • El taller ‘Artistes dins del món dels videojocs’ va dirigit a alumnes de Batxillerat Artístic i Humanístic i explica dos dels aspectes més importants que els artistes de videojocs utilitzen: el pintat digital i la composició i jerarquia de continguts.
  • El ‘Taller de videojocs ENTI play canvas’ explica el funcionament d’una potent eina de creació de videojocs, de forma interactiva i senzilla, per a què els alumnes tinguin un primer contacte amb la creació de continguts multimèdia.
Taller d'artistes dins del món dels videojocs
Taller de videojocs ENTI play canvas

Les conferències que s’ofereixen, a càrrec del director acadèmic d’ENTI-UB Òscar Garcia Pañella, són les següents:

La Gamificació i l’aprenentatge basats en jocs: una experiència memorable a l’aula

ENTI-UB també organitza un CFGS d’Animació 3D, jocs i entorns Interactius. Tant els tallers com les conferències no tenen cap cost pel seu centre i es poden sol·licitar a:  933 233 664 o info@enti.cat.