Tallers

La Universitat dels Videojocs i dels Serious Games proposa tres tallers per a desenvolupar a l’aula. Venim a la teva escola, per tal de que els alumnes i professors puguin conèixer l’oferta formativa d’ENTI-UB i realitzem les tasques de monitoratge i assessorament perquè els tallers transcorrin satisfactòriament.

  • Taller de disseny i programació en Videojocs ENTI: Els alumnes coneixeran totes les fases de producció al realitzar un projecte interactiu. Facilitarem els instruments i els coneixements per començar a dissenyar i programar un videojoc. Aquest taller estarà impartit per David Garcia i Joan Costa, alumnes del Grau en Continguts Digitals Interactius a la Universitat del Videojoc.
  • Taller d’Artistes dins el món dels videojocs: Aquest taller està destinat al vessant més artística i creativa del procés de creació d’un videojoc. Els alumnes podran treballar dos aspectes rellevants en dissenyar un joc, el pintat digital i la composició jeràrquica de continguts. Lourdes Nicolich, professora col·laboradora d’ENTI-UB és l’encarregada d’impartir aquest taller.
  • Taller de creació de jocs aplicats en format hackathon, gamejam: Els alumnes d’aquest taller podran desenvolupar prototips de jocs dirigits a la resolució de problemàtiques lligades a temes d’actualitat, jocs aplicats o Serious Games. Amb la tutela i supervisió d’alumnes d’ENTI i mentors de la indústria. La sessió de treball cobrirà temàtiques com les Smart Cities, el Big Data, Internet of Things, o la Realitat Augmentada.