• 3 setembre, 2015

 

PROGRAMA_MAILING HACK 2Us agraden els reptes? Us proposem crear el vostre propi videojoc en només 10 hores.I com ho farem? Doncs el proper dissabte 26 de setembre celebrarem la segona edició ‘Videogame Day’ a l’espai Na Camel·la de Manacor. De 9 a 22 hores, tindreu l’oportunitat de desenvolupar el vostre propi videojoc. Una jornada intensa i maratoniana per fer créixer una idea creativa, compartir experiències i expressar-la de diferents formes dins l’univers d’un videojoc. Tot un ‘hackathon’ on innovació, experimentació i col·laboració es donen la mà.

A més, si teniu algun dubte, no us preocupeu perquè comptareu amb l’assessorament de dos desenvolupadors jocs d’ENTI-UB, que us explicaran una missió secreta. Un cop descobert el repte, haureu de fer un joc, basat en el mateix tema.

Així doncs, la jornada del 26 de setembre serà un terratrèmol creatiu, on explorareu el procés de desenvolupament d’un joc, des de la programació, el disseny interactiu, l’exploració narrativa a l’expressió artística. Tot en 10 hores!

Veniu a explorar noves habilitats, a dissenyar, crear i provar. Durant el taller, podreu emprar l’entorn de desenvolupament que més us agradi. Tot i que us recomanem treballar amb: http://www.stencyl.com/ i seguir el tutorial: http://www.stencyl.com/help/

A més, tot són avantatges perquè el ‘VideoGame Day’ és un taller gratuït, obert a totes les persones interessades en el món dels Jocs Aplicats.

Us podeu inscriure a la jornada, enviant un correu electrònic a: info@enti.cat, o bé, presencialment al Departament d’Educació de l’Ajuntament de Manacor (C/ Muntaner 12).

Animeu-vos a conceptualitzar el vostre videojoc, expressant al màxim la vostra creativitat al ‘VideoGame Day’ de Manacor. Només cal que porteu el vostre ordinador.

Us hi esperem!

Dades d’interès:

‘VideoGame Day’ a Manacor

26 de setembre de 9 a 22 h

Espai Na Camel·la

Carrer d’en Tià de Sa Real s/n

Manacor (Mallorca)