S’acosta la data: el proper dijous 29 d’octubre, de 9.30 a 20.00 h, L’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) acollirà un esdeveniment d’abast internacional: El Dia de la Tecnologia, una activitat acadèmica de referència SATE (Story + Architecture + Technology = Experience) per conèixer els darrers avanços i novetats en el sector del videojoc.

La jornada s’iniciarà a les 10 h amb la intervenció de David Willrich, President d’EME. Seguidament, comptarem amb la participació d’Òscar Garcia Pañella, Coordinador acadèmic d’ENTI-UB i amb la de Richard H. Cuello de TEA.

A les 11.00 h Franck Torrano i Ramon Fàbregas presentaran Whiplash, el primer dispositiu multi ús, capaç de generar moviments tridimensionals de 360 graus en dos eixos. Així mateix, aquesta plataforma permet experimentar a l’usuari tot tipus de sensacions extremes com les de caiguda lliure, acceleracions, desacceleracions i rotacions. A més, es pot fer servir des de qualsevol dispositiu mòbil d’última generació, PC o ulleres VR.

Altres projectes que es presentaran seran les ulleres smart LABS4GLASS de la mà d’Isidro Navarro i  TETRAVOL per part d’Hèctor Zapata. A continuació, s’iniciarà la ponència Demo time de Carlos Coronado et al. A les 15 h, alguns estudiants d’ENTI-UB presentaran els seus projectes. També tindrà lloc un networking per treballar en grup sobre totes les idees exposades al llarg d’aquest esdeveniment.

Així doncs fins a les 20 h, pots descobrir de la mà d’acadèmics i experts, les novetats i propostes més avantguardistes del sector del videojoc. Vine el 29 d’octubre a la seu d’ENTI-UB a conèixer de primera mà, les tendències i les perspectives de futur d’aquest àmbit. Reserva ja la teva plaça.

A més si ets estudiant, la teva inscripció és gratuïta. Inscripcions en aquest enllaç.

Aquí disponible el programa sencer de la jornada.

Recorda:

Dia de la Tecnologia

29 d’octubre de 9.30 a 20.00 h

ENTI-UB

Carrer de la Diputació 231

08007 Barcelona