• 21 setembre, 2015

Si vols dedicar-te professionalment a l’àmbit de la creació i disseny de videojocs, la millor opció formativa la trobaràs a Barcelona. En concret, al Cicle Formatiu Superior en Animacions 3D, Jocs i Entorns Interactius de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB), el primer cicle íntegrament dedicat a l’entreteniment temàtic i els jocs aplicats.

Com alumne aprendràs a modelar i a generar animacions 2D i 3D, utilitzar llenguatges de programació, crear peces artístiques de so i imatge i conceptualitzar projectes des del primer esbós per a produccions digitals de videojoc, joc aplicat i tematització en el context dels productes multimèdia interactius. Faràs possible l’elaboració de projectes reals, el seu fet narratiu i la generació d’interaccions en temps real en l’àmbit de l’entreteniment i l’espectacle, la museologia, l’educació, la medicina, l’esport o el màrqueting.

A més des del minut zero, des del primer dia de curs, es potencia un ensenyament eminentment pràctic. A ENTI-UB se segueix un model educatiu experiencial, on no es distingeix entre la teoria i la pràctica; caminen fusionades des del primer moment. Per això, com alumne treballaràs com es fa a la vida real, a partir dels projectes concrets dissenyats pel professorat. Per portar-ho a terme, l’alumnat es distribueix en grups equilibrats, on s’assumeixen els mateixos rols que a la indústria del videojoc.

A totes les matèries es fa ús d’aquesta metodologia eficient i participativa. A més, es manté un contacte permanent amb col·laboradors externs del sector. En definitiva, mentre estudiïs aquest Cicle Superior a ENTI-UB, adquiriràs habilitats artístiques en el disseny de jocs i experiències memorables.  Tot el necessari per esdevenir un futur Artist o Game Designer.

Aposta per un Cicle Superior, on els ensenyaments estan directament vinculats amb el món professional. Aprèn des del primer curs a gestionar recursos, imatges i sons de la mà d’un professorat altament qualificat i amb una relació directa amb la indústria del videojoc. No et conformis en ser titulat, converteix-te en tot un professional d’aquest sector. Matricula’t ara al setembre al Cicle Superior en Animacions 3D, Jocs i Entorns Interactius d’ENTI-UB. Encara queden places!