• 11 maig, 2017

La segona edició de la Summer School d’ENTI-UB, la Universitat del Videojoc, es renova amb nous i interessant cursos. Entre els quals cal destacar el curs d’Introducció al Zbrush i substance; el de Desenvolupa jocs amb Unity 3D i el clàssic: Aprèn a dissenyar un videojoc en un mes. Ara bé, si vols aprendre a esculpir personatges i definir textures dels teus jocs; el teu curs és el d’introducció al Zbrush i  Substance painter. Et donem tots els detalls:

Del 3 al 28 de juliol, tens l’oportunitat de realitzar aquest curs doble. Es tracta d’una formació de 80 hores, especialment adreçada als artistes digitals que pots cursar conjunta o per separat. Centrant-nos en els continguts, cal dir que al Curs Zbrush, aprendràs a esculpir personatges, paisatges, escenaris, etc. De fet, s’adreça a tots aquells interessats a conèixer les possibilitats i el flux de treball d’aquest software com a eina de Sculpting. L’estructura de les classes és 2 h teòric/pràctic + 2 h exercici. L’objectiu final és dissenyar un model high/low+UVs, utilitzant les tècniques i eines presentades durant el curs.

D’altra banda, també podràs fer el curs Substance painter. Una formació ideal per aprendre a definir les textures. Per això, l’objectiu és acabar de dissenyar el model, prèviament esculpit al llarg del curs de Zbrush, texturitzant-lo, emprant els programes Substance Painter, Adobe Photoshop, entre altres. Les classes, també seran de 2 h teòric/pràctic + 2 h exercici. S’adreça a tots aquells interessats a conèixer el flux de treball amb aquest programari i les possibilitats dels materials PBR (Physically-Based Rendering).

Finalment, com hem comentat, enguany a la Summer School, també es pot cursar Desenvolupa jocs amb Unity 3D, adreçada a tots aquells interessats a aprendre la base del desenvolupament d’un videojoc amb l’engine Unity 3D i ‘Aprèn a fer un videojoc en un mes’, durant el qual, assumiràs el repte de crear un videojoc en un temps rècord (a partir de 14 anys).

Aquest estiu aprofita per ampliar els teus coneixements amb els cursos de la Summer School d’ENTI-UB. Inscriu-te a: summerschool@enti.cat