• 7 setembre, 2015

L’auge de la indústria dels videojocs és imparable. Es tracta d’un sector que l’any 2017 requerirà, pràcticament, 1 milió de llocs de treball només a la Unió Europea. Si vols formar-te en aquest àmbit amb plenes garanties de qualitat, la millor opció és estudiar el Cicle en Animacions 3D, Jocs i Entorns Interactius a l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB).

Durant el Cicle Superior d’ENTI-UB coneixeràs a fons tot el relacionat amb els jocs aplicats i la tematització. Des del primer curs, l’enfocament d’aquests  estudis és eminentment pràctic. Així doncs des d’un principi, aprendràs a crear, dissenyar, desenvolupar, produir jocs, aprendràs a representar l’univers d’un joc, a modelar, texturar i animar els personatges, crearàs objectes amb la lògica del 3D en temps real i definiràs nivells de joc. Sempre posant el focus en  l’entreteniment temàtic, l’animació digital, els videojocs, les app’s i els jocs aplicats o els ‘Serious Games’.

Per fer-ho possible comptaràs amb el millor professorat. Un equip docent altament qualificat i directament vinculat amb la indústria del videojoc. La majoria són professionals del sector de l’animació 3D, del videojoc, del disseny artístic o la tematització i molts d’ells disposen de la seva pròpia empresa de videojocs o bé treballen per una gran companyia del sector. Això facilita la connexió amb la innovació del sector i sobretot una millor inserció en el món laboral dels alumnes d’ENTI-UB.

Un cop finalitzis aquesta titulació, estaràs preparat per treballar com a Desenvolupador de productes audiovisuals multimèdia interactius; Tècnic en animació 2D i 3D; Tècnic en creació, muntatge i postproducció a empreses de l’entreteniment temàtic, del sector multimèdia, el joc aplicat o en productores cinematogràfiques. Totes aquestes companyies necessiten professionals que els ajudin a innovar. En definitiva, cerquen experts capaços de generar productes atractius i innovadors. Per això, és clau formar-se en un centre de qualitat com és ENTI-UB per tal d’esdevenir un professional a l’alçada de les expectatives del mercat.

Si vols dedicar-te professionalment als videojocs, estudia a ENTI-UB, l’única escola universitària pensada des de i per a la indústria del videojoc. Matricula’t ara al setembre al Cicle en Animacions 3D, Jocs i Entorns Interactius a ENTI-UB.