• 16 maig, 2017

T’agradaria crear el teu propi videojoc? Ara pots convertir el teu somni en realitat i descobrir la teva veritable vocació, inscrivint-te al curs: ‘Aprèn a dissenyar un videojoc en un mes’ de la nova edició de la Summer School d’ENTI-UB, la Universitat del Videojoc. Es tracta d’una formació de 88 hores, durant la qual, assoliràs tots els coneixements necessaris per ser capaç de dissenyar el teu primer videojoc en un temps rècord: del 3 al 28 de juliol, és a dir, en menys d’un mes.

A més tot són avantatges, únicament és necessari que t’agradin els videojocs i tinguis moltes ganes d’aprendre, però no cal que tinguis nocions prèvies de programació ni de disseny 2D i 3D. Per tant, si tens a partir de 14 anys i t’apassiona el món dels videojocs; aquest és el teu curs.

Enguany, a més, a la Summer School comptaràs amb un professorat de primer nivell. Entre els quals, cal destacar a autèntics especialistes en programació i art digital com: Fernando Ruiz, amb més de 17 anys d’experiència en la indústria del videojoc. Al llarg de la seva carrera ha treballat en projectes com Commandos 2: Men of Courage (Pyro Studios) o Hero of Sparta (Gameloft) i actualment té el seu propi estudi de desenvolupament de videojocs, MassiveFun3D. A més, forma part de l’equip de desenvolupament del documental Extra Life; Ismael Navales, Expert en modelatge i animació 3D per a videojocs i els Coordinadors dels Cicles Formatius de Grau Superior, Richard Hebert, Game producer, multimèdia producer i Ludificador; Teresa Vidal,  Especialista en Art per a Videojocs i Brand and Product manager i Jordi Radev, Enginyer informàtic especialitzat en IA i Programació.

Finalment, cal esmentar que a banda d’aquesta formació, aquest any també podràs realitzar el curs d’introducció al Zbrush i  Substance, una formació de 80 hores, especialment adreçada als artistes digitals i el curs Desenvolupa jocs amb Unity 3D, en el qual, aprofundiràs en conceptes bàsics de programació i art digital.

Aprofita aquest estiu de la millor manera creant el teu primer videojoc i descobrint la teva autèntica vocació a la Summer School d’ENTI-UB, la Universitat del Videojoc. Fes ja la teva inscripció a: summerschool@enti.cat