L’equip docent de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) coneix a la perfecció el món del videojoc, els Serious Games i l’entreteniment temàtic. De fet, tots els professors d’aquesta Universitat mantenen un contacte permanent amb la indústria del sector i la majoria tenen la seva pròpia empresa de videojocs o bé treballen per a una gran companyia d’aquest àmbit. Això facilita una actualització constant dels continguts i mètodes, incorporant sempre les darreres tendències que sorgeixen en aquest camp.

Així doncs, tant si decideixes estudiar el Grau en Continguts Digitals i Interactius (Developer) com el Grau de Creació i Producció Digital (Artist), comptaràs amb un excel·lent professorat com: Òscar Garcia-Pañella, Coordinador acadèmic d’ENTI-UB, Doctor i expert en Serious Games, gamificació, ludificació, tecnologies de l’entreteniment i creativitat; Richard-Hebert, Game producer, multimèdia producer i Ludificador; Carlos Coronado, especialista en realitat virtual, dissenyador indie de l’any 2015 i creador de l’exitós videojoc: Mind: Path to Thalamus; Samuel Molina (Fukuy), Game designer, Community Manager i Youtuber.

També cal destacar a: Àlex Guevara, programador a King.com, expert en videojocs retro i Youtuber; Danae Vara, Producer a Digital Legends Enterteinment especialista en Q&A, Jordi Radev, Enginyer informàtic especialitzat en IA i Programació; Nicolay Naumenko, Game Developer a Ubisoft Mobile; Alun Evans, Investigador especialista en tecnologies 3D; M. Teresa Vidal, Especialista en art per a videojocs i Brand and Product manager; Jordi Serra, Indie Game Designer a Cookie Box o Ramon Nafria, Fundador de l’estudi ‘A Crowd of Monsters’, Game producer & Designer, entre molts altres.

En definitiva, gràcies a un professorat de primer nivell, aprendràs a crear, dissenyar, desenvolupar i monetitzar videojocs, jocs aplicats i tot tipus d’aplicacions interactives. També, assoliràs coneixements molt útils per treballar sobre totes les plataformes analògiques i digitals. Per això, combinaràs l’àmbit tecnològic amb el més adreçat al disseny de jocs i experiències memorables. També aprendràs a programar, però adquirint coneixements de disseny de jocs i habilitats en gestió de projectes i integració d’elements artístics. Per aquest motiu, totes les assignatures que duràs a terme a ambdós Graus són aplicades al disseny de videojocs.

Forma’t amb els millors experts en videojocs, Serious Games i entreteniment temàtic; vine a estudiar a ENTI-UB, la Universitat del Videojoc.