Skip to content

2 dels nostres estudiants sonoritzen una pel·lícula

2 dels nostres estudiants sonoritzen una pel·lícula

El contacte dels nostres alumnes amb professors actius en el sector, fa possible que sorgeixin moltes oportunitats interessants.

Això és el què els ha passat a l’Olívia Mary Roberts i el Nacho Cordón, dos estudiants del Grau de Música i So per a la Indústria de l’Entreteniment que gràcies a la mediació del professor Daniel Jiménez estan participant en la creació del so d’una pel·lícula que ben aviat veurà la seva estrena a les sales de cinema del país.

En el moment que els vàrem trobar, estaven a l’estudi de so de l’escola treballant en els Foley o efectes de so d’una escena que anaven des de fregament de roba a petjades i carícies sobre la pell.

Vàrem poder parlar amb l’Olívia i ens va contestar algunes preguntes que us deixem a continuació.

[] Quan i per quin motiu decideixes estudiar una grau musical?

Jo em vaig apuntar al acabar el batxillerat perquè em va cridar molt l’atenció aquesta nova carrera. Jo no tenia cap coneixement de producció musical ni de so, per tant va ser un mon nou per a mi.

[] Ara que ets a tercer i a punt d’acabar, què del que has après durant el grau et sembla més interessant?

Ara que estic a tercer, puc dir que en els tres anys, que passen molt ràpid, he pogut trobar el que m’agrada que es el mon del disseny de so i la post producció en el mon del cinema. El que m’ha semblat interessant son els mètodes de treball que t’ensenyen els diferents professors que s’apliquen a qualsevol àmbit del mon del so o de la música.

[] El vostre objectiu professional/personal en el camp de al música ha canviat de la idea abans de començar el grau a la que teniu ara?

Si. Jo vaig entrar pensant que totes les sortides serien en el camp de la música, però resulta que no.

[] Expliqueu-me com sorgeix la possibilitat de treballar en aquest projecte.

Aquest projecte ens va sortir a través del nostre professor de Disseny de so 3, en Daniel Jimenez, que hi va treballar fa uns anys. Necessitven a gent per fer la integració d’ambients i el Foley d’un llargmetratge.

[] Quina és la vostra funció en aquest projecte? Foley, disseny de so, composició….

Principalment és fer els Foley

[] Quines eines esteu usant per fer aquesta funció?

Estem fent servir l’estudi de la universitat, i material per recrear els sons de la pel·lícula com ara sabates, tipus de sòls, gots, tasses, entre d’altres objectes

 

Ens fa molt contents saber que la feina d’aquests 2 alumnes es veurà aviat a la gran pantalla!

Més notícies

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!